Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos kultūros įstaigose atšaukti renginiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Reaguodamos į Klaipėdos miesto savivaldybės prašymą dėl sudėtingos epidemiologinės situacijos ir augančio sergančiųjų skaičiaus apriboti arba perkelti renginius, vykstančius uždarose erdvėse, dauguma savivaldybės kultūros įstaigų taip ir padarė.

 

Klaipėdos koncertų salė vakar paskelbė, kad šioje įstaigoje suplanuoti repertuariniai ir partnerių renginiai perkeliami arba atšaukiami nuo sausio 25 d. iki vasario 7 d.

Iš sausio 29 d. 18.30 val. į spalio 28 d. perkelta Klaipėdos kamerinio orkestro ir solisto Karolio Kolakausko parengta programa „Vokiečių muzikos spinduliai“, atšauktas vasario 5 d. 18.30 val. numatytas choro „Aukuras“ koncertas „Užmirštos dainos“.

Į Klaipėdos kamerinio orkestro perkeltą koncertą bilietai liks galioti tie patys. Jei nauja renginio data netinka, taip pat dėl atšaukto „Aukuro“ koncerto prašoma kreiptis el. paštu ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite https://www.bilietai.lt/file/id/43766. Prašymai bus priimami iki vasario 10 d.

Sausio 30 d. 12 ir 14 val. Klaipėdos koncertų salėje turėjęs vykti partnerių renginys „Kakė Makė ir atversta knyga“ perkeltas į vasario 12 d. 12 ir 14 val.

„Domino“ teatro spektaklis „Pasiklydęs skambutis“ iš sausio 30 d. 18 val. perkeltas į kovo 20 d. 18 val.

Atšauktas vasario 6 d. 18 val. numatytas spektaklis „Emigrantai“.

Žiūrovai į perkeltus spektaklius bus įleidžiami su tais pačiais bilietais – papildomai jų keisti nereikės. Tie, kuriems netinka nauja spektaklio data, gali savo bilietus grąžinti ne vėliau kaip iki vasario 7 d. kreipdamiesi el. paštu .

Jokios kontaktinės veiklos iki vasario 16 d. nevyks Klaipėdos etnokultūros centre.

Iki vasario 15 d. atšaukti arba perkelti į vėlesnį laiką Klaipėdos miesto viešosios Imanuelio Kanto bibliotekos renginiai uždarose patalpose. Kai kurie renginiai vyks nuotoliniu būdu „Facebook“ ir „Youtube“ platformose. Informacija apie juos bus bibliotekos renginių skiltyje ir socialiniuose tinkluose.

Mažosios Lietuvos istorijos muziejus į vasario mėnesį perkėlė I. Simonaitytės 125-mečiui skirtą renginį ir dokumentinio filmo „Ievos Simonaitytės būties ženklai Vanaguose“ pristatymą. Muziejaus ekspozicijos lankytojams išlieka atviros.

Taip pat žiūrovai galės įprastu darbo laiku apžiūrėti Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose šiuo metu veikiančias parodas, tačiau naujų parodų atidarymai ir renginiai iki vasario 15-osios čia taip pat nebus organizuojami.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,