Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mini automobilių vairuotojams – edukaciniai renginiai, padedantys saugiai įsilieti į eismą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Klaipėdos rajone gausu mini automobilių, kuriuos vairuoja jaunuoliai nuo 15 metų. Tam, kad galėtų vairuoti šiuos automobilius, jiems reikia išlaikyti tik teorijos egzaminą ir jie jau tampa eismo dalyviais, kuriems dažniausiai stinga praktinių žinių. Lietuvos jaunimo vairavimo akademija kviečia jaunuolius dalyvauti nemokamuose edukaciniuose renginiuose, kuriuose kvies ne tik mokytis saugiai vairuoti ir integruotis į viešąjį eismą, bet ir atsakingai pasivaržyti tarpusavyje.

 

Jau šį šeštadienį, vasario 19 dieną, nuo 12 valandos Ketvergiuose (Klaipėdiškių g. 2, Ketvergiai) vyks renginys „Mini Car WINTER RACE“, kurio metu mini automobilių vairuotojai bus kviečiami saugiai varžytis slalomo, vairavimo mokymo, „mini drag“, KET, automobilių pažinimo rungtyse, taip pat bus renkamas ir gražiausias automobilis. Nemokamą edukacinį renginį organizuoja Lietuvos jaunimo vairavimo akademija, kurios tikslas mokyti jaunuolius saugiai vairuoti, įsilieti į eismą bei pažinti automobilių techninę pusę.

Pasak vieno iš renginio organizatorių – Rimanto Stapulionio, jaunuoliai, vairuojantys mini automobilius, yra aktyvūs eismo dalyviai ir jau visai netrukus persės į galingesnius automobilius bei motociklus, todėl jiems būtini edukaciniai renginiai, leisiantys ugdyti vairavimo įgūdžius saugiai.

Daugiau informacijos apie renginį – https://www.facebook.com/events/4647884125338223/ ir telefonu +370 656 59 616.

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,