Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į gatvę įžengusį jaunuolį pasitiko mirtis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr. „Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.

Trečiadienį Klaipėdoje įvyko antroji šiais metais tragiškai pasibaigusi avarija. Nors ir buvo vėlus vakaras, nemažai klaipėdiečių sukrėtė gatvės viduryje gulinčio vos pilnametystės sulaukusio mirtinai sužaloto jaunuolio kūnas.

 

Kraupi avarija įvyko šiaurinėje miesto dalyje. Apie 22.10 val. Herkaus Manto gatvėje, beveik ties prekybos centru „Studlendas“, į važiuojamąją kelio dalį staiga išėjo jaunuolis.

Jį partrenkė pirmąja ir antrąja eismo juostomis važiavę du automobiliai – BMW 540 XI ir „Audi A6“. Nuo patirtų sužalojimų pėsčiasis žuvo įvykio vietoje.

Paaiškėjo, kad bandymas kirsti gatvę neleistinoje vietoje tragiškai baigėsi aštuoniolikmečiui.

Automobilių vairuotojai, 45 vyras ir 23 metų vaikinas, buvo blaivūs. Tačiau, pirminiais duomenimis, jie galėjo viršyti leistiną greitį.

Abi mašinos sustojo gerokai nutolusios nuo mirtinai sužaloto žmogaus kūno.

Viešoje erdvėje šį įvykį aptarinėję klaipėdiečiai tikina prieš avariją matę „Audi A6“ dideliu greičiu važiuojančią miesto gatvėmis.

Jos vairuotojas neva galėjo lenktyniauti su kitu automobiliu.

Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisyklių pažeidimo, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus.

Iš karto po avarijos minėtoje Herkaus Manto gatvės atkarpoje nusidriekė didžiulis kamštis. Nemažai namo grįžtančių klaipėdiečių, tarp jų ir nepilnamečių, matė gatvės viduryje gulintį negyvo jaunuolio kūną.

Įvykio vietoje kamštis susidarė ir vakar apie vidurdienį, pareigūnams atliekant tyrimo veiksmus.

Nuo šių metų pradžios Klaipėdos mieste užregistruoti 34 įskaitiniai eismo įvykiai. Juose du žmonės žuvo ir 37 buvo sužeisti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,