Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose vyras iš balkono gąsdino praeivius panašiu į ginklą daiktu (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Balandžio 14 d. gautas pranešimas, kad trečiadienį apie 15 val. Gargžduose, J. Janonio g., balkone, vyras demonstravo daiktą panašų į šaunamąjį ginklą ir galimai aplinkiniams juo grasino.

 

Dėl įvykio sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1964 m. gimęs vyras. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

 

Papildyta „Vakarų ekspreso“ informacija:

Po langais triukšmavęs ir ramiai prie alkoholio butelaičio pasėdėti neleidęs Gargždų jaunimas ne juokais supykdė pusamžį vyrą. Jis paauglius nuo namų nuvijo grasindamas ginklu.

Gargždų gyventojo svajones apie ramybę ir supančią tylą išpildė Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai. Ketvirtadienį į 58 metų gargždiškio namus J. Janonio gatvėje atvykę policininkai jį sulaikė ir dviem parom uždarė į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Gargždiškis nemalonumų su teisėsauga prisidarė dar trečiadienį. Tačiau net nenutuokė, kad jo kvailas poelgis baigsis tokiomis pasekmėmis.

Apie 15 val. vyras išėjo į savo buto J. Janonio gatvėje balkoną ir aplinkiniams demonstravo bei grasino daiktu panašiu į ginklą – pistoletą. „Vakarų ekspreso“ duomenimis, taip jis nuo savo namų bandė nuvyti motoroleriais netoliese važinėjusį ir triukšmavusį jaunimą. Prabėgus kiek laiko, paaugliai apie šį įvykį prasitarė suaugusiems asmenims. Šiems jis nepasirodė linksmas, tad kitą dieną kreiptasi į policiją. Pareigūnai įtariamojo namuose rado pistoletą, kuris perduotas ekspertams. Pirminiais duomenimis, tai yra tik muliažas, tačiau labai panašus į tikrą ginklą.

Namuose ketvirtadienį sulaikytas Gargždų gyventojas buvo labai girtas. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Prieš atsidurdamas areštinės kameroje, vyras į alkotesterį įpūtė net 3,26 alkoholio promilės. Įtariama, kad ir grasindamas jaunimui netikru pistoletu jis galėjo būti neblaivus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,