Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdoje atidarytas didžiausias KFC Baltijos valstybėse

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėda tapo paskutinė tarp didžiųjų šalies miestų, kuriuose veiklą pradėjo KFC restoranų tinklas. Vitos Jurevičienės nuotr. Klaipėda tapo paskutinė tarp didžiųjų šalies miestų, kuriuose veiklą pradėjo KFC restoranų tinklas. Vitos Jurevičienės nuotr.

Ketvirtadienį Klaipėdoje atidarytas pirmas uostamiestyje „Kentucky Fried Chicken“ (KFC) restoranas. Tai 7-as tinklo restoranas Lietuvoje.

 

KFC restoranus Lietuvoje valdančios „Apollo Group“ plėtros vadovo Tado Račkausko teigimu, su KFC restorano atidarymu visai šalia Centrinio Klaipėdos keltų terminalo užbaigtas restoranų tinklo įžengimo į šalies rinką etapas.

„Tai didžiausias ir moderniausias tinklo restoranas, kokį turime Baltijos valstybėse“, – „Vakarų ekspresui“ sakė T. Račkauskas.

Anot jo, dviejų aukštų su terasa restorane yra per 100 vietų lankytojams bei galimybė nusipirkti maisto tiesiai iš automobilio drive-thru principu.

„Dėl franšizės reikalavimų investicijų sumos ir darbuotojų skaičiaus atskleisti negalime“, – sako T. Račkauskas.

Anot jo, tai nebus paskutinis KFC restoranas Klaipėdoje, tačiau antrojo tikrai reikės palaukti.

„Pirmojo restorano Klaipėdoje projekto įgyvendinimas užtruko 3 metus“, – terminus vardija T. Račkauskas, atsakingas už KFC tinklo plėtrą ne tik Baltijos valstybėse, bet ir Suomijoje.

KFC Klaipėdoje darbo laikas – nuo 10 iki 24 val.

„Ilgiau dirbti kol kas poreikio nematome, galbūt laikas gali keistis vasaros metu“, - sako T. Račkauskas.

Siekiant užtikrinti kaip įmanoma greitesnį užsakymų vykdymą ir sklandų darbą, restorane taip pat veikia užsakymus priimantys skaitmeniniai savitarnos kioskai.

KFC restorano Klaipėdoje atidarymo proga dvi savaites vyks speciali kampanija, kuriai pasibaigus vienas laimingasis galės visus metus nemokamai skanauti KFC patiekalus.

Kompanijos „Yum! Brands“ valdomas KFC yra pasaulinis vištienos restoranų tinklas, jungiantis daugiau nei 21 tūkstantį restoranų.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,