Logo
 Spausdinti šį puslapį

Skubiai renkama parama miestui partneriui Limanui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Jau netrukus į Klaipėdos rajono miestą partnerį Limaną Ukrainoje iškeliaus du Savivaldybės nupirkti automobiliai. Su jais gali išvykti ir Jūsų paaukoti daiktai, tad kviečiame gyventojus prisidėti.

 

„Mūsų miestas partneris, kaip ir visa Ukraina, išgyvena sudėtingą laikotarpį. Jau netrukus į Limaną iškeliaus ne tik nupirkti visureigiai, bet ir specifinių receptinių vaistų, skirtų sužeistiesiems, sergantiems lėtinėmis ligomis, siunta. Tačiau Limano miesto atstovai informavo, kad suaugusiesiems ir vaikams vis dar trūksta paprastesnių vaistų nuo peršalimo, temperatūros, skausmo, virškinimo sutrikimų, vitaminų. Taip pat turniketų ir negendančių maisto produktų. Laiko turime nedaug, todėl kviečiame iki ketvirtadienio vakaro aukoti šiuos daiktus, kurie į Limaną iškeliaus nupirktuose automobiliuose“, – sako Administracijos direktoriaus pavaduotoja, Humanitarinės pagalbos teikimo komisijos pirmininkė Rasa Petrauskienė.

Antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį (balandžio 26–28 d.) darbo valandomis daiktus galima atnešti į Savivaldybę (Klaipėdos g. 2, Gargždai. Kreiptis į vieno langelio specialistę). Nuo 17 iki 19 val. daiktus galima pristatyti į daiktų ukrainiečiams surinkimo ir išdavimo punktą, esantį Gargžduose, Gamyklos g. 33.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,