Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos rajone lankėsi susisiekimo ministras

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Vakar, ketvirtadienį, Klaipėdos rajone lankėsi susisiekimo ministras Marius Skuodis su komanda bei Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) ir AB ,,Kelių priežiūra“ atstovais. Ministras susitiko su Savivaldybės vadovais ir drauge apžiūrėjo rajono kelius bei aptarė jų infrastruktūros klausimus.

 

Svečiai su Savivaldybės vadovais lankėsi Endriejavo, Veiviržėnų, Gargždų, Dovilų, Sendvario, Kretingalės ir kitose seniūnijose.

Susitikimo dalyviai aptarė Klaipėdos rajono kelių ir gatvių infrastruktūros gerinimo klausimus, laukiančius projektus ir problemas, su kuriomis tenka susidurti, diskutavo dėl jų sprendimo būdų bei apžiūrėjo probleminius kelių ruožus. Be to, susitikimas buvo puiki proga ir realiai išvysti kelius, dėl kurių tvarkymo sprendimai priimami Vilniuje.

Taip pat pasidžiaugta ir geraisiais pavyzdžiais – planuojamais ir jau vykstančiais darbais. Vienas jų – bendradarbiaujant Klaipėdos rajono savivaldybei ir kelio savininkei Lietuvos automobilių kelių direkcijai tvarkoma Tilto gatvė.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,