Logo
 Spausdinti šį puslapį

Už istorinę pergalę apdovanota krepšinio klubo „Gargždai“ komanda (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Trečiadienį Klaipėdos rajono savivaldybė už 2021/2022 m. Nacionalinės krepšinio lygos čempionate iškovotą I vietą ir teisę rungtyniauti Lietuvos krepšinio lygoje apdovanojo Gargždų krepšinio klubo „Gargždai“ žaidėjus ir komandos narius.

 

Dovanos įteiktos: žaidėjams Mindaugui Stašiui, Benui Ilevičiui, Ernestui Jonkui, Ernestui Bružui, Mariui Runkauskui, Mantui Ruikiui, Giedriui Sakalui, Dovydui Romančenko, Arvydui Kačinui, Povilui Gaidžiui, Simui Galdikui, Rokui Gedspudui, vyr. treneriui Pauliui Juodžiui, treneriui Silvestrui Staponui, fizinio rengimo treneriui Tomui Papieviui, kineziterapeutui Romui Žiliui. Apdovanoti ir komunikacijos vadovas Vygantas Nagys, klubo direktorius Justas Bražas, klubo dalininkai Jonas Dumašius ir Ovidijus Jakubaitis bei Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas.

„Sporto vienas iš tikslų yra suteikti emocijas. Jums tai yra žiaurus darbas, vargas, bet pasiekta pergalė yra kažkas nepaprasto. Tad Klaipėdos rajono savivaldybės ir mūsų gyventojų vardu noriu jums padėkoti už šį laimėjimą“, – komandą sveikino meras Bronius Markauskas.

Komandos nariai taip pat išreiškė padėką Savivaldybei už palaikymą varžybose, o klubo dalininkas J. Dumašius tikėjosi, kad ateityje komanda galės žaisti tinkamesnėje salėje ir pasiekti gerų rezultatų.

 

Apdovanojimų akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,