Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rengiamas moksleivių rašinių ir piešinių konkursas „Medžio kelias“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Aplinkos ministerijos iliustr. Aplinkos ministerijos iliustr.

Tinklalapis www.miškininkas.eu skelbia rašinių ir piešinių konkursą „Medžio kelias“ ir kviečia įvairaus amžiaus moksleivius pasvarstyti, koks yra medžio gyvenimas, kaip prasideda jo kelias ir kada baigiasi – jam nugriuvus nuo senatvės, ar jį brandų nukirtus, kai jis mus šildo arba džiugina iš jo pagamintas praktiškas, gražus daiktas.

 

Galbūt gyvenate įdomiame mediniame name ar namuose turite įdomų medinį daiktą, kurio istorija norite pasidalinti? Galbūt jūsų fantaziją jaudina neįprastas medinis baldas? Gal savo gyvenimo neįsivaizduojate be medinio vaikystės žaislo ar iš medžio pagamintos smulkmenos? O gal į medžio gyvenimą žvelgiate kur kas globaliau ir moksliškiau, domitės miškų išlikimo bei jų priežiūros klausimais?

Konkurso dalyvius organizatoriai ragina paieškoti atsakymų į šiuos klausimus ir pasidalinti savo didžiausiu turtu – fantazija bei kūrybiškumu. Moksleivių darbų (rašinių ar piešinių) laukiama iki birželio 3 d. imtinai.

Nugalėtojai bus skelbiami birželio 10 d. Facebook grupėje Miškininkas ir www.miskininkas.eu

Skanuotus darbus siųskite elektroniniu paštu  Originalus galima siųsti Dainiui Šeronui šiais būdais: per Lietuvos paštą, Akademijos paštas, Kauno r. sav. Pilėnų g. 1, Akademija, 53347 Kauno r. sav.;  LP Express, Pilėnų g. 1, Akademija 53347; Omniva, Kauno Akademijos EXPRESS MARKET paštomatas, 55534; Express Market Venipak paštomatas, Pilėnų g. 1, Akademija, Kauno r.

Konkurso „Medžio keliasglobėjai yra europarlamentaras prof. Liudas Mažylis, Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininkė Aistė Gedvilienė ir aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,