Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jaunieji stalo tenisininkai sėmėsi patirties Lietuvos čempionate Šalčininkuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Gegužės 7-ą dieną Sporto centro jaunieji stalo tenisininkai sėmėsi patirties Lietuvos jaunučių (2009 m. ir jaunesni) čempionate Šalčininkuose.

 

Čempionate dalyvavo po 32 mergaites ir berniukus, sėkmingai praėjusius atranką. Teisę dalyvauti čempionate buvo įgiję septyni Klaipėdos rajono BĮ „Sporto centras“ auklėtiniai, tačiau sudalyvauti pavyko penkiems.

Geriausiai sekėsi Vytautei, kuri debiutavo savo pirmajame Lietuvos čempionate ir užėmė 12-tą vietą. Praėjusiais metais, mergaitei nepavyko įveikti atrankos barjero, o šiemet sėkmingai įveikusi atranką, jai vos trupučio pritrūko, kad būtų patekusi į Lietuvos dešimtuką.

Karinai tai taip pat buvo pirmasis Lietuvos čempionatas, jai sekėsi gana sunkiai, tačiau mergaitė džiaugėsi, kad pavyko iškovoti vieną pergalę.

Tarp berniukų sėkmingiausiai pasirodė Danielius, jis iškovojo 16-tą vietą. Danielius sužaidė labai daug atkaklių kovų, kurios užsibaigdavo rezultatu 3:2. Markas užėmė 21-ą vietą, o Emilis 26-tą.

Berniukai varžėsi metais vyresnėje grupėje. Jau gegužės 28–29 dienomis jų laukia asmeninis-komandinis Lietuvos čempionatas savo amžiaus grupėje Alytuje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,