Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Kranto“ pagrindinės mokyklos 3 d klasės mokinių komanda kovėsi šachmatų čempionate LR prezidentūroje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotr.

Gegužės 21 dieną Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos 3 d klasės mokinių komanda, vadovaujama mokytojos Dianos Simutienės, puikiai kovėsi Lietuvos pradinių klasių šachmatų čempionato finale LR Prezidento taurei laimėti. Galimybę kautis dėl taurės komanda iškovojo per pirmąjį etapą, kuomet tapo regiono nugalėtoja ir pateko tarp 14 geriausių Lietuvos komandų. Pirmajame etape kovėsi 81 komanda ir dalyvavo apie 700 jaunųjų šachmatininkų.

 

Klasės komandai atstovavo Marijus Mažonas, Domantas Juknius, Noja Valaikaitė, Mantas Kuprys, Rokas Mažeikis, Jonas Šimulis ir Edgaras Frolovas (beveik visi esami arba buvę Klaipėdos rajono savivaldybės BĮ Sporto centras šachmatų grupių ugdytiniai).

Finale mūsiškiai pasirodė garbingai, pagal surinktus taškus dalijosi 5–7 vietomis. Įvertinus tai, kad krantiečius aplenkė dauguma ketvirtokų komandų, be to, visos buvo pilnų sudėčių, o mūsiškiai šiemet yra dar tik trečiokai ir jiems trūko vieno žaidėjo, tai galimybė kitąmet kilti aukščiau yra reali.

Linkime Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos 3 d klasės šachmatininkams kitais metais pakartoti šių metų žygį ir tapti geriausia šachmatine klase Lietuvoje!

 

Fotogalerijoje – Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,