Logo
 Spausdinti šį puslapį

Antrajame Lietuvos 3x3 lygos etape „Gargždų Pramogos-Ramibėlė“ komanda nužygiavo iki finalo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų Pramogos-Ramibėlė“ nuotr. „Gargždų Pramogos-Ramibėlė“ nuotr.

Sekmadienį, gegužės 29 d., Vilniuje įvyko antrasis Lietuvos 3x3 lygos etapas, po kurio paaiškėjo I turo finalininkai, kitą savaitgalį susikausiantys Tauragėje.

 

Antrajame etape triumfavo „Kėdainiai“, kurie šeštadienį ELITO grupėje užėmė 2-ąją vietą ir tik taip išsikovojo bilietą į PRO kovas.

11 rungtynių per dvi dienas sužaidę kėdainiškiai finale dramatiškai (22:18) įveikė „Gargždų Pramogos-Ramibėlė“ komandą, kuri yra Roko Jokubaičio, šiuo metu žaidžiančio Barselonos „FC Barcelona“ klube, favoritė turnyre.

Kelyje link finalo Gargždų krepšininkai nuėjo įspūdingą kelią – slogiai pradėję grupės etapą, komanda nusileido JUZ ekipai (15:21). Antrajame susitikime prieš lygos favoritus komandą VDU įveikė (20:16) ir sėkmingai pateko į atkrintamąsias, kuriose nugalėjo ekipą iš Estijos rezultatu 21:17. Pusfinalyje, po itin įnirtingos kovos, komanda iškovojo pergalę prieš Marijampolės atstovus, o finale nusileido (18:22) Kėdainių miesto atstovams.

Birželio 5 d. Tauragėje vyks finalinis etapas, kur Gargždų komanda kausis dėl piniginių prizų ir kelialapio į užsienio turnyrus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,