Logo
 Spausdinti šį puslapį

Apie mane ir mus jaunimo ugdymo stovykloje „Pažink save ir kitus“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Šiemet birželio 21–22 d. Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia atvykti į jaunimo (14–29 m.) ugdymo stovyklą „Pažink save ir kitus“. Čia vyks žaidimai ir praktiniai užsiėmimai lytiškumo ugdymo temomis: biologiniai pokyčiai, santykio su savo kūno pokyčiais ir pokyčių priėmimas, santykis su kitais žmonėmis ir pasauliu.

 

Kaimo turizmo sodyboje „Gribžė“ Klaipėdos rajono jaunimas nuo 14 iki 29 metų turės unikalią galimybę pasinerti į įvairias stovyklos veiklas: nuo psichologės L. Januškevičiūtės praktinių mokymų iki bendrystę kuriančių žaidimų. Stovyklautojai ne tik kviečiami aktyviai dalyvauti, uždavinėti „nepatogius“ klausimus ar net pasidalinti asmeninėmis istorijomis, bet ir „išpakuoti“ savo talentą stovyklos apibendrinimo veikloje „Laisvas mikrofonas“.

Pasak stovyklos organizatorių, ši stovykla išskirtinė vien savo tema. Ji lyg pilotinis projektas, į kurį sudėta tiek daug lūkesčių.

„Pastaraisiais metais ypač daug diskutuojama apie jauno žmogaus savivertę, santykius su kitais žmonėmis, jį supančiu pasauliu. Visi stovyklos dalyviai turės puikią progą geriau pažinti save ir savo elgesį, pasinerdami į teatro terapiją, dalyvaudami įdomiuose užsiėmimuose apie lyčių stereotipus, meilę sau, pokyčius ne tik kūne bet ir mūsų vidiniame pasaulyje. Kartu diskutuos apie kerintį santykių pasaulį su savimi bei kitais“, – pasakoja Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro Jaunimo sveikatos koordinatorė Greta Račkauskaitė.

 

Apie projektą: Adaptuoto ir išplėsto jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų (JPSPP) teikimo modelio įdiegimas Akmenės, Klaipėdos ir Raseinių rajonų savivaldybėse (projekto kodas – LT03-1-SAM-K01-009). Projektas finansuojamas 2014–2021 m. Europos ekonominės erdvės (toliau – EEE) finansinio mechanizmo ir Bendrojo finansavimo (Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšos EEE ir (arba) Norvegijos finansinių mechanizmų programoms finansuoti) lėšos.

Registracija: https://bit.ly/3tckjyD

Pasiteiravimui: Jūratė Morkvėnaitė-Paulauskienė, stovyklos organizatorė, el. p. , tel.: +370 685 72 505

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,