Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vasaros konkursas „Pildyk“ klientams – prizų fonde net 1 tūkst. telefonų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės iliustr. Įmonės iliustr.

Išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojai vasarą turės galimybę dalyvauti neeiliniame žaidime, kurio prizų fonde net 1 tūkst. naujų „Samsung“ telefonų. Įrenginių dalybos prasideda birželio 9 dieną ir tęsis iki rugpjūčio 5 dienos. Klientai beveik 2 mėnesius galės rinkti taškus ir išmėginti savo sėkmę išmaniųjų telefonų loterijoje.

 

„Pildyk“ paslaugos klientams, norintiems dalyvauti žaidime ir rinkti taškus, nereikės nieko papildomai atlikti – pakaks ir toliau naudotis paslaugomis bei išbandyti savo sėkmę atveriant dėžutes, kuriose slepiasi prizai. Visi klientų atlikti veiksmai bus vertinami skirtingu taškų kiekiu – jie skiriami esamiems „Pildyk“ klientams, kurie perka planus, užsisako paslaugas, naršo ir atlieka kitus veiksmus.

Vieni taškai bus suteikiami kaskart po plano pirkimo ar sąskaitos papildymo, priklausomai nuo išleistos sumos – kuo didesne suma pildote sąskaitą ar įsigyjate planus, tuo daugiau taškų už tai gausite. Kiti taškai bus fiksuoti ir skiriami tik vieną kartą, pavyzdžiui, už „Pildyk App“ programėlės atsisiuntimą, el. pašto patvirtinimą ar užsisakius naujienlaiškį.

Kampanijos metu taškus rinkti ir bet kuriuo jos laikotarpiu panaudoti loterijoje galės visi „Pildyk“ klientai. Loterijoje laimėti galima „Samsung S22 128 GB“, „Samsung A53 128 GB“ arba „Samsung A13 32 GB“ išmaniųjų modelius. Atvėrus laimingą dėžutę, kurioje slepiasi telefonas, bus galima rinktis iš dviejų įrenginio spalvų. Dėžutėse taip pat slepiasi ir kiti prizai, pavyzdžiui, nemokami gigabaitai, kurių kiekis svyruoja nuo 1 iki 100 GB.

Informaciją apie sukauptus taškus, jų vertę ir už ką jie skiriami, vartotojai galės matyti „Pildyk“ savitarnos svetainėje, prisijungę prie savo paskyros arba programėlėje. Iš viso bus organizuojamos 3 skirtingos loterijos, kiekvienam įrenginio modeliui laimėti. Vartotojai galės pasirinkti, ar nori dalyvauti tik vieno įrenginio žaidime, ar visus sukauptus taškus paskirstyti po norimų telefono modelių loterijas.

Akcijos laikas ir prizų kiekis – riboti. Daugiau informacijos apie akcijos taisykles ir dovanas galite rasti: https://pildyk.lt/akcijos/pildyk-taskai

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,