Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pranešimas apie nusikaltimą tapo jauku: policininkai pateko į pasalą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Plungėje budėjęs policininkų ekipažas liko be tarnybinio automobilio. Chuliganai mikroautobusą suniokojo specialiai iškvietę pareigūnus aiškintis, kaip manoma, nebūto nusikaltimo.

 

Labai įžūlus nusikaltimas Plungėje įvykdytas ketvirtadienį, prieš pat vidurnaktį.

Apie 23.38 val. Plungės rajono policijos komisariato pareigūnų ekipažas atvyko į V. Mačernio gatvę.

Naktį mieste budėję policininkai sulaukė iškvietimo, kad į vieną daugiabučio gyvenamojo namo butą bando patekti pašaliniai asmenys.

Pareigūnai užėjo į minėtą namą, pavaikščiojo jo koridoriais ir jį apžiūrėjo. Name buvo ramu, jokių įtartinų asmenų nepastebėta. Nepavyko rasti ir pagalbos prašiusių jo gyventojų.

Po 12 minučių policininkai grįžo prie kieme palikto tarnybinio automobilio „VW Transporter“. 2019 metais pagamintas mikroautobusas rastas suniokotas. Išdaužtas priekinis „VW Transporter“ lango stiklas ir sudaužyti priekiniai žibintai.

Policijai padarytas nuostolis yra nustatinėjamas. Ieškomi automobilį apgadinę asmenys.

Įtariama, jog tai gali būti tų pačių plungiškių, kurie pareigūnus galimai melagingai ir iškvietė į V. Mačernio gatvę, darbas.

Kol kas ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio nepradėtas. Plungės rajono policijos komisariate surinkta medžiaga dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,