Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ilgai laukta Pašto gatvės rekonstrukcija jakiškiams kelia susirūpinimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jakų bendruomenės centro pirmininko Kęstučio Dvariono nuotr. Jakų bendruomenės centro pirmininko Kęstučio Dvariono nuotr.

„Mano Gargždai“ redakcija gavo Jakų bendruomenės centro pirmininko Kęstučio Dvariono pranešimą, kuriuo išreiškia susirūpinimą Jakų kaimo Pašto gatvės rekonstrukcijos darbų kokybe.

 

„Jakų Pašto gatvės darbų, kuriuos atlieka įmonė Terebro UAB, „kokybė“ apgailėtina, jau ne kartą buvome susitikę su įmonės ir savivaldybės atstovais dėl darbų kokybės, deja darbų brokas nėra tvarkomas, po kiekvieno stipresnio lietaus Pašto/Lanko g. išplaunamas gruntas, greitu laiku ir nauja danga ten įlūš. Gatvės rekonstrukcijos darbai turėjo būti baigti šių metų pavasarį. Gyventojai su džiaugsmu laukė naujos gatvės, deja...“, – rašo K. Dvarionas.

Susidariusią situaciją pakomentavo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vedėja Ernesta Badalova: „Statybos ir infrastruktūros skyrius informavo, kad situacija yra žinoma. Objekte darbai vis dar nėra baigti, jei darbų priėmimo metu ar jau po objekto užbaigimo bus nustatyti defektai, rangovas privalės juos ištaisyti.“

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,