Logo
 Spausdinti šį puslapį

Valstybės dienos šventė Doviluose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Liepos 6-osios šventė Doviluose nepaliko abejingų: ir dideliems, ir mažiems ten netrūko veiksmo ir pramogų. Renginys pradėtas Dovilų bendruomenės centre įspūdingos parodos „Saga apie Lietuvą“ atidarymu, prasmingu pokalbiu prie kafijos ir jautriu, melodingu Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio koncertu Dovilų evangelikų liuteronų bažnyčioje.

 

Nuo 19 val. veiksmas persikėlė į Dovilų bendruomenės centro kiemelį. Įvairios bendruomenės sveikino doviliškius Valstybės dienos proga, linkėjo taikos, ramybės. Kiekvienas sveikintojas ant stalo dėjo vaišių, kuriomis vėliau mėgavosi visi susirinkusieji.

Šventėje netrūko veiksmo: buvo galima paskanauti ant laužo išsikepta bandele, EBRU technika nupiešti piešinį ant vandens, nusipinti spalvotą apyrankę, sužinoti apie bites ir bitininkų veiklą.

Apie senovės kuršių buitį ir karybą pasakojo gyvosios istorijos klubo „Pilsots“ nariai, buvo galima paskanauti senovinių patiekalų ir stebėti parodomąją kovą su tikrais šarvais ir ginklais.

Palangos pučiamųjų orkestras doviliškiams dovanojo smagų koncertą, po kurio visi susirinkusieji kartu su viso pasaulio lietuviais giedojo Tautišką giesmę.

Smagias akimirkas ir didžiulį įspūdi mažiesiems paliko komandos „N2“ triukai: per kelias minutes pagaminti ledai, ugnies, ledo šou ir kiti eksperimentai.

Renginį užbaigė 6 balsingų vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“ koncertas.

 

Renginio Doviluose akimirkos Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,