Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šeštadienį svečiuose „Banga“ patyrė triuškinantį pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

Šeštadienį „Optibet A lygos“ 20-ojo turo rungtynėse užfiksuota triuškinama Kauno raj. „Hegelmann“ pergalė ir neeilinis komandos kapitono pasirodymas. Kauniečiai namuose 5:0 (2:0) sutriuškino Gargždų „Bangą“, o Vilius Armanavičius pelnė keturis įvarčius.

 

Andriaus Skerlos auklėtiniai nuo rungtynių pradžios įrodinėjo savo favoritų statusą. Jau 6 minutę gerą progą įmušti turėjo Ignas Kružikas, kuris po puikaus Alexo Souzos perdavimo nesugebėjo kamuolio nukreipti į vartus iš artimo atstumo.

19 minutę „Hegelmann“ pralaužė ledus kampinio situacijoje. Po Hugo Figueredo perdavimo baudos aikštelėje aukščiau visų pakilo V. Armanavičius, smeigęs tikslų smūgį galva.

„Banga“ surengė kelis pavojingus išpuolius prie varžovų vartų, bet jie į įvarčius nepavirto. Tuo tarpu šeimininkai žaidė efektyviai ir 36 minutę padvigubino pranašumą – gražioje kombinacijoje V. Armanavičius smūgiu iš arti išpildė Yukioshi Karashimos perdavimą.

Po pertraukos „Hegelmann“ pradėjo varžovų triuškinimą. 59 minutę po H. Figueredo pakelto kampinio Y. Karashima techniškai susitvarkė su kamuoliu ir jį smūgiavo į kairįjį vartų kampą.

Sudužusi „Bangos“ gynyba sulaukė dar vieno smūgio 64 minutę. Šį kartą svečiai nesugebėjo išmušti kamuolio nuo savų vartų, o dovanėle pasinaudojo priešais vartus atsidūręs V. Armanavičius.

83 minutę „Hegelmann“ padėjo tašką rungtynėse, kai arbitras paskyrė vienuolikos metrų baudos smūgį į gargždiškių vartus. Jį realizavo ir savo „pokerį“ įtvirtino V. Armanavičius. Pastarasis tapo pirmuoju žaidėju, rungtynėse pelniusiu keturis įvarčius šiame „Optibet A lygos“ sezone.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,