Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų autobusų stotis: ieškoma rangovo, tęsiančio darbus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Kurį laiką sustoję Gargždų autobusų stoties statybos darbai turėtų ir vėl pajudėti. Savivaldybė ieško rangovo, kuris galėtų tęsti pradėtus darbus ir pastatyti gargždiškių ir miesto svečių taip laukiamą autobusų stotį. Sutartis su ankstesniu rangovu buvo nutraukta dėl vykstančių bankroto procedūrų.

 

„Nebaigtos statybos miesto tikrai nepuošia, todėl viliamės, kad šį kartą konkurse dalyvaus stiprūs rangovai, galintys darbus ne tik pradėti, bet ir pabaigti. Juolab, kad leisime potencialiems rangovams įvertinti realią situaciją bei visas darbų apimtis vietoje. Tikiuosi, kad pirkimas ir darbai praeis sklandžiai, o Gargždai turės naują ir modernią autobusų stotį, kuri pasitiks ir išlydės atvykstančius į rajono centrą“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Naujoji autobusų stotis bus ovalo, cilindro formos. Pastatas sieks iki 7 metrų aukščio, o jame dominuos mediena, stiklas ir metalas. Suplanuotos 4 autobusų sustojimo vietos, 11 vietų automobiliams. Perone bus įrengta lauko medija ir keleivių informavimo sistema. Stoties pastatas su keleivių laukimo sale, prekybos vieta, bilietų kasa, informacijos centru, sanitarinėmis ir administracinėmis patalpomis bus apie 140 kv. m dydžio.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,