Logo
 Spausdinti šį puslapį

Girtas gargždiškis Pušų gatvės kieme apgadinęs tris automobilius pasišalino iš įvykio vietos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Freepik.com nuotr. Asociatyvi Freepik.com nuotr.

Sekmadienis trims Gargždų gyventojams prasidėjo ne dievobaimingomis mintimis, bet žioplam vairuotojui siunčiamais keiksmais. Gargždiškiai rado apgadintus nakčiai kieme paliktus savo automobilius. Girtas kelių gaidelis iš avarijos vietos nuvažiavo, bet buvo sulaikytas.

 

Klaipėdos rajono policijos komisariate pranešimas apie naktį Gargžduose padarytą eismo įvykį gautas sekmadienį, jau įdienojus.

Apie 10.43 val. pareigūnai iškviesti į Pušų gatvę. Viename jos kieme rasti apgadinti trys automobiliai – „Škoda“, „Lexus“ ir „Volvo V60“.

Įtarta, kad tai naktį išvažiuodamas iš kiemo galėjo padaryti „VW Passat“. Pirminiais duomenimis, pastarojo vairuotojas galėjo būti neblaivus. Jis avarijos vietoje likti nepanoro.

Įtariamojo policininkams ilgai ieškoti nereikėjo. Jis rastas bei sulaikytas tą pačią dieną.

Apgadintas „VW Passat“ pastebėtas Gargžduose. Jis stovėjo už apie pusantro kilometro nuo avarijos vietos esančioje Taikos gatvėje. „VW Passat“ galimai vairavo 32 metų vyras.

Kai pareigūnai įtariamąjį rado, jis buvo neblaivus. Nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,45 alkoholio promilės. Iki sunkaus girtumo laipsnio trūko ne tiek ir daug. Vos 0,05 prom.

Gargždiškis blaivytis uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Jam ne tik teks atlyginti nemažus nukentėjusiųjų nuostolius, bet ir gresia baudžiamoji atsakomybė.

Vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,