Logo
 Spausdinti šį puslapį

Skaudi avarija Kretingos rajone - prispaustas jaunuolis liepsnų apimtame automobilyje neišgyveno

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Pirmadienio rytą Kretingos rajone per avariją sudegusiame lengvajame automobilyje „Mazda Tribute“ rastas apdegęs 22 metu vyro kūnas.

 

8.42 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Lazdininkų kaime, kelyje Palanga-Darbėnai, susidūrus lengvajam ir sunkiasvoriui automobiliui prispaustas žmogus.

„8.50 val. atvykę ugniagesiai lengvojo automobilio vairuotojo vietoje rado sudegusį žmogų. Pirminiais duomenimis, jis važiavo vienas, automobilis su dujų įranga. Į įvykio vietą suvažiavo ir Kretingos ir Palangos ugniagesiai,“ – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Sonata Kukienė.

Įvykio vietoje dirba transporto saugos administracija ir kitos tarnybos.

Sunkiasvorio automobilio „Volvo“ vairuotojas nenukentėjo, jį vairavo 1983 metais gimęs blaivus vyras, BNS pranešė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

„Atvykus ugniagesiams, vilkiko vairuotojas jau buvo išlipęs, vaikščiojo, lengvasis automobilis liepsnojo, vairuotojas degė. Ugniagesiai užgesino, išdegė lengvojo automobilio vidus, priekis sudaužytas“, – BNS sakė S. Kukienė.

Vilkikas gabeno, pirminiais duomenimis, tuščią cisterną. Ugniagesiai vėsino ir cisterną, kad ir ji neužsiliepsnotų.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,