Logo
 Spausdinti šį puslapį

Sekmadienį „Bangos“ futbolininkams teko pripažinti varžovų pranašumą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

Turnyro lentelės viduryje žengiantis „Kauno Žalgiris“ ir toliau po truputį vejasi kelis į priekį pabėgusius konkurentus.

 

Žalgiriečiai išvykoje vykusiame 25-ojo turo susitikime 1:0 (0:0) nugalėjo 8-oje pozicijoje besirikiuojančią Gargždų „Bangą“.

Iki pertraukos svečiai turėjo vieną gerą šansą, kai po perdavimo iš kairiojo krašto apmaudžiai į vartus nepataikė Nerijus Valskis, savo ruožtu, „Banga“ atsakė tolimesniais Ernesto Stočkūno bei Vaido Magdušausko smūgiais.

Geriausia proga gargždiškiams priklausė antrojo kėlinio viduryje – tada Roberto Vėževičiaus smūgį iš arti atrėmė Deividas Mikelionis.

„Kauno Žalgiris“ atakavo blankiai, tačiau 71-ąją minutę pasiekė pergalingą įvartį. Po keitimo aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas surengė reidą ir atliko perdavimą Michaelui Thuique, kuris suklaidino Mantą Bertašių ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Laikinosios sostinės komanda atsilaikė, laimėjo ketvirtą kartą per pastaruosius penkis mačus ir su 40 taškų žengia 6-oje pozicijoje, „Bangos“ kraityje yra 21 taškas.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,