Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose per naktį pavogti „VW Golf“ automobiliai: abu rasti griovyje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Sekmadienio rytą Gargžduose įvykdytas nusikaltimas privertė pakelti antakius net ir patyrusius pajūrio kriminalistus. Iš gretimų kiemų pavogti du skirtingiems savininkams priklausantys „golfukai“ rasti netoliese – ir abu nulėkę nuo kelio. Įtariama, kad jais nevykusiai pasivažinėti nusprendė vienas ir tas pats asmuo.

 

Pakankamai neįprastas nusikaltimas Gargžduose pastebėtas sekmadienio rytą. Apie 7 val. policininkai iškviesti į miesto pakraštyje (sodai prie Gargždų karjero) esantį Lazdynų taką.

Pastebėta, kad iš greta esančių kiemų yra pavogti du „VW Golf“.

Mašinų paieška ilgai neužtruko. Abu automobiliai rasti Gargžduose, netoli nusikaltimo vietos. Abu „VW Golf“ buvo patekę į eismo įvykius – nuvažiavę nuo kelio.

Surinkę pradinę informaciją, pareigūnai greitai sulaikė ir įtariamąjį - 33 metų vyrą. Jis buvo neblaivus. Nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,13 alkoholio promilių. Vyras uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Pirminiais duomenimis, įtariamasis vienas galėjo įvykdyti šį nusikaltimą. Pirmiausiai pavogė vieną „VW Golf“, o jo nesuvaldęs ir atsidūręs griovyje, grįžo antrojo.

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Tikimasi, kad nusikaltimo aplinkybės paaiškės apklausus areštinės kameroje išsiblaiviusį įtariamąjį.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,