Logo
 Spausdinti šį puslapį

Penktadienį nuaidėjo geriausių rezultatų pasiekusių mokinių ir jų mokytojų apdovanojimai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Lauros Jankutės nuotr. Lauros Jankutės nuotr.

Penktadienio popietę Gargždų muzikos mokykloje aplodismentai ir sveikinimai buvo skiriami Klaipėdos rajono moksleiviams ir jų mokytojams, 2021-2022 mokslo metais pasiekusiems geriausius rezultatus bei savo pasiekimais garsinusiems rajono vardą.

 

Mero padėkos raštais ir Klaipėdos rajono savivaldybės steigiamomis 100 eurų piniginėmis premijomis buvo apdovanoti net 62 nusipelniusieji muzikos, sporto, mokslo ir kultūros srityse. Komisiją sudarė žmonės iš savivaldybės, muzikos mokyklos, laisvalaikio centro, kultūros centro bei Lietuvos mokyklų vadovų asociacijos atstovai.

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas sveikino susirinkusiuosius ir kalbėjo visos administracijos vardu: „Nežinau ar galėtų būti geresnė penktadienio popietė kaip čia, tokiame būryje, tokioje aplinkoje. Ne be reikalo atsirado šios premijos – mums be galo rūpi jaunoji karta, suprantame, kad šiandien būtent mūsų paskata jaunimui yra labai svarbi ir aktuali ateinantiems laikams, todėl džiaugiamės ir sveikiname kiekvieną nusipelniusį.“

 

Premijos už muzikinius nuopelnus

Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos vokalinio ansamblio „Bangelės“ narėms: Elijai Rupšlaukytei, Akvilei Puškoriūtei, Melitai Norvaišaitei, Nojai Valaikaitei, Gabrielei Rakauskaitei, Vanesai Dabrovalskytei, Grėtei Liorančaitei, Dinai Sermontytei ir Gretai Ruibytei, pasiekus geriausių rezultatų tarptautiniuose ir nacionaliniuose dainų konkursuose bei ansamblio mokytojai Rasai Linkienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ nariams: Ūlai Stroputei, Luknei Stroputei, Liepai Šideikytei, Kamilei Slivskytei, Gretai Girgždytei, Enidai Jasmontaitei, Deinestai Kerpaitei, Anei Birbalaitei, Ignui Liaudonskui, Tomui Girdžiui, pasiekus geriausių rezultatų tarptautiniuose dainų konkursuose bei jų mokytojai Nijolei Usevičienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Gargždų muzikos mokyklos auklėtinėms Danielei Radžiūtei ir Akvilei Žukauskaitei, pasiekus geriausių rezultatų tarptautiniuose ir respublikiniuose akordeonistų konkursuose ir jų mokytojai Danutei Alseikienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą meno srityje, ugdymą.

Gargždų muzikos mokyklos auklėtiniui Robertui Valučiui, pasiekus geriausių rezultatų tarptautiniuose ir respublikiniuose akordeonistų konkursuose bei jo mokytojai Irenai Koncevičienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

 

Premijos už sportinius pasiekimus

Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro auklėtiniui Dorianui Indzeliui, pasiekus geriausių rezultatų tarptautiniame breiko čempionate bei jo mokytojai Enrikai Stropienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

Klaipėdos rajono sporto centro ugdytinėms Austėjai Vyšniauskaitei ir Rusnei Lukauskaitei, pasiekus geriausių rezultatų Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionatuose ir jų trenerei Jolantai Žukauskienei, už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

Klaipėdos rajono sporto centro ugdytinei Auksei Zonytei – pasaulio M12 šachmatų čempionato X vietos laimėtojai ir jos mokytojaui Zigmui Bitinui už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

Klaipėdos rajono sporto centro ugdytinei Deirai Gruzdytei, pasiekus geriausių rezultatų Lietuvos ir Baltijos šalių lengvosios atletikos čempionatuose bei jos trenerei Linarai Gruzdienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

Klaipėdos rajono sporto centro ugdytinei Audrai Norvilaitei, pasiekus geriausių rezultatų Lietuvos jaunimo, jaunių ir suaugusių sambo čempionatuose bei jos treneriui Jonui Tilvikui už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

VšĮ „Gargždų futbolas“ komandos „Banga WU-15“ narėms: Estelai Tamošauskaitei, Ugnei Jonelytei, Gabijai Cemnolonskytei, Austėjai Jokubaitytei ir Smiltei Vaitkevičiūtei, pasiekus geriausių rezultatų ir nugalėjus merginų U-15 elitinėje futbolo lygoje bei jų treneriui Simonui Alsiui už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą sporto srityje, ugdymą.

 

Premijos už sporto ir kultūros pasiekimus

Ketvergių pagrindinės mokyklos mokinei Urtei Sadauskaitei, pasiekus geriausių rezultatų Lietuvos mokinių technologijos olimpiadoje ir jos mokytojai Rasai Jurgaitienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos entokomandos nariams: Justui Sičiūnui, Denui Jurkui, Alfredui Jeraminui, Jonui Žąsyčiui, Mildai Lukšytei, Gailei Mikužytei, Augustei Šemulytei, Saulei Jušaitei, Kotrynai Lekšaitei ir Lėjai Čeliauskaitei, pasiekus geriausių rezultatų nacionalinėse etnokultūros projekto „Mūsų lobynai“ varžytuvėse. Taip pat ir jų mokytojoms Vitalijai Valaikei ir Ilonai Tulabienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokinei Augustei Stasaitytei, pasiekus geriausių rezultatų nacionalinėje geografijos olimpiadoje ir jos mokytojai Angelei Pakamorienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokinėms Elijai Kasparavičiūtei ir Gerdai Gedmintaitei, pasiekus geriausių rezultatų jaunųjų tyrėjų konkurse „Mano žvilgsnis į supantį pasaulį“ bei jų mokytojai Dalei Razguvienei už mokinių, garsinančių Klaipėdos rajono vardą ir pasiekusių geriausių rezultatų dalykinėse olimpiadose, konkursuose, ugdymą.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,