Logo
 Spausdinti šį puslapį

Antradienį greitoji medicinos pagalba skubėjo į areštinę: susižalojo kalinys

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi „Freepik“ nuotr. Asociatyvi „Freepik“ nuotr.

Antradienio vakarą Klaipėdos apskrities VPK areštinėje policininkus šokdino didelio kiekio kvaišalų prekyba įtariamas vaikinas. Savo tikslą jis pasiekė. Kurį tai laiką praleido ne ankštoje kameroje, o važinėdamasis po miestą ir bendraudamas su medikais.

 

Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties dispečeris pajūrio policininkų skambučio sulaukė antradienio vakarą. Greitosios medicininės pagalbos (GMP) brigada paprašyta skubiai atvykti į Kauno gatvėje įsikūrusį Klaipėdos apskrities VPK. Medikų pagalbos prireikė areštinėje laikomam nusikaltimu įtariamam asmeniui.

Apie 18.48 val. kameroje 25 metų vaikinas vienkartinio skutimosi peiliuko nuolauža susižalojo ranką.

Atvykę medikai jam suteikė būtinąją pagalbą ir su policininkų palyda nugabeno į vieną uostamiesčio ligoninę. Pastarojoje jaunuolis ilgai neužtruko. Atlikus nuodugnesnę apžiūrą konstatuota, kad rimtesnės pagalbos nereikia. Sutvarkę sužalotą ranką, medikai jį leido grąžinti į areštinę.

Į pastarąją uždarytas Klaipėdos apskrities gyventojas įtariamas neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

„Vakarų ekspreso“ duomenimis, prieš kelias dienas kriminalistų sulaikytas vaikinas įtariamas įvykdęs pakankamai sunkų nusikaltimą, tad jam gresia rimti nemalonumai su teisėsauga.

Tai patvirtina ir teismo sprendimas leisti įtariamajam skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,