Logo
 Spausdinti šį puslapį

Brazilas Mandinho: „Gargždai man yra labai ypatingi“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

„Optibet A lygoje“ rungtyniaujančios Gargždų „Bangos“ trenerių štabe darbuojasi brazilas Mandinho, kuris Lietuvos futbolo aistruoliams yra puikiai žinomas.

 

Karjerą jau baigęs futbolininkas į Lietuvą atvyko dar 2007 metais ir tada atstovavo tuometiniams „Šiauliams“. Vėliau Mandinho rungtyniavo Kauno „LKKA ir Teledemoje“, „Klaipėdoje“, „Bangoje“ bei Panevėžio „Ekrane“ – tai buvo paskutinis Mandinho klubas „Optibet A lygoje“.

„Bangos“ vyr. treneriui Davidui Afonso talkinantis bei B komandos jaunimui diriguojantis brazilas papasakojo apie savo ryšį su Gargždų miestu.

„Jei neklystu, pirmą kartą atvykau 2011-aisiais, tada – ir 2012-aisiais. Gargždai man yra labai ypatingi, nes čia supratau, ką iš tikrųjų reiškia futbolo miestas. Buvo smagu matyti vaikus su „Bangos“ marškinėliais ir kuprinėmis einančius į treniruotes, kaip žmonės eidavo į rungtynes ir ypatingai – kaip jie elgėsi su mano šeima, svarbiausia – dukra.

Būtent sirgaliai mano dukroje sužadino tam tikrą aistrą futbolui, o taip vyksta ir Brazilijoje, tu eini į stadionus, vystai tai. Visada turėjau šiam miestui ir klubui šiltus jausmus“, – teigė Mandinho.

„Savaitės interviu“ rubrikoje brazilas papasakojo apie darbą „Ekrane“ su Valdu Dambrausku, salės futbolą Lietuvoje bei „Bangos B“ ekipą.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,