Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose vyks atvira porinkiminė diskusija „Žinau, ką renku“ – dalyvaus meras, vicemerė bei opozicijos atstovai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Gargžduose vyks jaunimo projekto „Žinau ką renku“ organizuojama atvira diskusija, kurioje susirinkusieji galės užduoti klausimus Klaipėdos rajono merui apie iki rinkimų žadėtus įvykdyti ir įvykdytus darbus.

 

Rugsėjo 29 d. 17:00 val. Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje vyks atvira diskusija apie Klaipėdos rajono savivaldybės mero (ne)nuveiktus darbus.

Į diskusiją kviečiamas savivaldybės meras Bronius Markauskas, vicemerė Ligita Liutikienė bei opozicijos atstovai: Liberalų sąjūdžio frakcijos atstovas Justas Ruškys ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovė Rasa Petrauskienė.

„Žinau, ką renku“ – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuriame dalyvauja jauni žmonės iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių, siekdami, kad Lietuvos politikai būtų atskaitingi rinkėjams ir skatindami piliečius sąmoningai dalyvauti viešajame gyvenime ne tik prieš rinkimus, bet ir po jų. Organizacija pirmą kartą išbando pažadų stebėsenos metodą ir kviečia gyvai susitikti su vietos politikais bei iš jų lūpų išgirsti tiesioginius atsakymus į rajono bendruomenei rūpimus klausimus.

Renginio transliaciją bus galima stebėti „Žinau, ką renku“ Facebook puslapyje: https://fb.me/e/2VrQTSbjA

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,