Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gyvoji teisinių institucijų biblioteka lanko Klaipėdos rajono mokyklas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

VšĮ Kūrybinių ir socialinių iniciatyvų centras vykdo projektą „Gyvoji teisinių institucijų biblioteka“, kurio tikslas supažindinti jaunimą su teisinių institucijų veiklą ir didinti pasitikėjimą jų darbu.

 

Dažnai išgirdę vienos ar kitos teisinės institucijos pavadinimą negalime tiksliai įvardinti kokiais klausimais į juos galime kreiptis, koks jų darbo pobūdis, veikla ir kokią informaciją ar pagalbą jos gali suteikti. Projekto metu daugiau nei 100 rajono jaunuolių gyvai susitiks su įvairių institucijų ir tarnybų atstovais, išgirs jų pristatymus, dalyvaus atraktyvioje viktorinoje.

Projekto metu taip pat skelbiamas video klipų konkursas, tema – „Teisinės institucijos – draugai, ne priešai“. 1 vietos laimėtojui ar komandai bus įsteigtas piniginis 200 Eur vertės prizas, o dalyviams įvairios rėmėjų dovanos. Konkurso nuostatai: http://shorturl.at/fjSZ3 Video klipus siųsti el. paštu: iki lapkričio 15 d.

2022 m. spalio 3 d. Gyvoji biblioteka lankėsi Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijoje, kurioje dalyvavo Klaipėdos rajono tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė, vaiko gerovės komisijos pirmininkė Toma Stonkė, bendruomenės pareigūnė Diana Pipirienė, probacijos pareigūnai Jūratė Raštutienė ir Arnoldas Miliukas, vaiko teisių apsaugos tarnybos vyr. specialistas Vladas Rimkus.

Net 5 Klaipėdos rajono mokyklose suplanuotas teisinių institucijų prisistatymas ir galimybė jų atstovams užduotį norimus klausimus.

Projektą finansuoja Klaipėdos rajono savivaldybė.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,