Logo
 Spausdinti šį puslapį

Artėja tarptautinė vyrų diena – ką padovanoti mylimajam?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Santykiuose svarbu ne tik leisti kokybišką laiką su mylimuoju, bet ir nustebinti jį malonia staigmena. Dovanomis galima pradžiuginti kone kiekvieną. Staigmenos suteikia malonių emocijų, todėl artėjant tarptautinei vyrų dienai, straipsnyje pateikiamos kelios dovanų idėjos vyrams.

 

Pikantiškos dovanos

Ne naujiena, kad vyrai vertina daiktus, su kuriais gali patirti netikėtų įspūdžių ar nuotykių. Nepatirtų įspūdžių gali suteikti pikantiškos dovanos, nes jų racionas – labai platus. Pavyzdžiui, masturbatorius gali sužadinti vyrišką seksualinę aistrą ir atpalaiduoti kūną. Be to, mylimąjį galima nudžiuginti ir seksualia apranga, pavyzdžiui, chalatais ar naktinukais. Tad rinkdamiesi pikantišką dovaną, atsižvelkite, kas mylimą vyrą galėtų nustebinti labiausiai.

 

Ekstremalūs potyriai

Ekstremalios veiklos mėgėjus galima nustebinti dar neišmėginta veikla. Tai gali būti tiek pasivažinėjimas kartingais, tiek šuolis parašiutu. Ieškodami ekstremalios veiklos, būtinai įvertinkite vyro sudėjimą ir, žinoma, kokias veiklas jis jau yra išbandęs. Kiekvienas nori išbandyti vis kažką naujo, todėl geriausia ieškoti naujos, dar neišbandytos veiklos.

 

Atpalaiduojantys ritualai

Jeigu mylimasis intensyviai dirba ir neskiria pakankamai laiko sau, geriausia dovanoti atpalaiduojantį savaitgalį. Priklausomai nuo poreikių ir finansinių galimybių, galima rinktis tiek poilsį SPA, tiek masažą. Žinoma, atpalaiduojančius ritualus galima sukurti ir namų sąlygomis. Įsigiję kvapnių namų žvakių, raminančios arbatos, masažinio kremo, sukursite jaukią ir atpalaiduojančią atmosferą mylimajam.

 

Sentimentalios smulkmenos

Kartais nei intymų gyvenimą paįvairinančios smulkmenos, pavyzdžiui, minėtieji masturbatoriai, nei ekstremalios ar atpalaiduojančios veiklos taip nenustebina kaip sentimentalios dovanos. Galbūt turite pirmojo pasimatymo ar šmaikščią mylimojo nuotrauką telefone? Atspausdinkite nuotrauką, pridėkite mėgstamų užkandžių ir parašykite meilės raštelį. Psichologų teigimu, meilės laiškai suartina poras ir leidžia laisviau išreikšti šiltus jausmus partneriui.

Taigi, tai tik kelios originalių dovanų idėjos, kuriomis galima nustebinti mylimąjį per tarptautinę vyrų dieną. Renkant dovaną, svarbiausia atsižvelgti į vyro pomėgius, įpročius ir gyvenimo būdą. Tinkamai parinkta dovana sukels šypseną ir malonias emocijas, kurias jis prisimins dar ilgą laiką.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,