Logo
 Spausdinti šį puslapį

Džiugios naujienos – pasirašyta Gargždų daugiafunkcio sporto centro rangos sutartis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Šiandien Klaipėdos rajono savivaldybė gargždiškius kvietė burtis istoriniam įvykiui – buvo pasirašyta ilgai užsitęsusio daugiafunkcio sporto centro projekto rangos sutartis. Rangos darbus vykdys įmonė UAB „Infes“, projekto įgyvendinimo numatoma trukmė – 31 mėnuo, vertė – 29 282 000 eurų.

 

„Noriu pasidžiaugti, kad po ilgų peštynių mes pagaliau apsisprendėme. Dėkoju visai projektų valdymo komandai, taip pat sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui. Skyrėme didelį dėmesį šiam projektui, o tai tik įrodo, kad kai norim – galim. Žinome, kad rangovas projektui yra tikrai pajėgus, Savivaldybė taip pat dėlioja savo resursus, tad belieka tik tikėti, jog projekto įgyvendinimas bus sklandus bei atitiks numatytus terminus“, – kalbėjo Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

UAB „Infes“ generalinis direktorius Arvydas Markevičius taip pat džiaugiasi, galėdamas prisidėti prie Gargždams itin svarbaus įvykio.

„Mums visiems linkiu sklandaus bendradarbiavimo, teisingų sprendimų priėmimo, užtikrinto finansavimo. Dažnai sakau: žiūrėkime ne į patį pastatą, o kaip žmonės jausis turėdami galimybę juo naudotis“, – sakė A. Markevičius.

Daugiafunkciniame sporto centre, kuris atsiras Dariaus ir Girėno gatvėje, lankytojai galės naudotis modernios sporto salės paslaugomis, pramogauti baseino ir pirčių zonoje, o taip pat stebėti aukšto meistriškumo sporto varžybas – bus įrengta LKL reikalavimus atitinkanti krepšinio salė. Šalia pastato puikuosis ir visa reikalinga infrastuktūra – automobilių stovėjimo aikštelė, takai, kitos komunikacijos.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,