Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kokias klaidas dažniausiai daro verslas, norėdamas padidinti pajamas?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Nerasime tokių verslų, kurie nesusidurtų su tikrai iššūkiais, kliūtimis ar uždaviniais. Ir nors tos kliūtys, iššūkiai arba uždaviniai yra labai skirtingi ir neretai tam įtakos turi verslo sritis, belieka tik pridurti, kad, visgi, yra vienas akcentas, kuris aktualus kone visiems verslams, nepriklausomai nuo srities. Tai – pajamų didinimas. Svarbu akcentuoti, kad nemaža dalis verslų, siekdami šio tikslo, daro ir nemažai klaidų. Sakoma, kad geriausia mokytis iš svetimų klaidų. Tad, jei ir jūs ieškote atsakymų į klausimą, kaip būtų galima padidinti pajamas, pirmiausia susipažinkite su klaidomis, kurių reikėtų vengti.

 

Neišnaudojami visi skaitmeniniai sprendimai

Viena klaidų, kurią ypač dažnai daro verslo atstovai, norintys padidinti pajamas, yra ta, kad jie neišnaudoja visų skaitmeninių galimybių. Ne paslaptis, kad gyvename tokiu laikmečiu, kuomet yra siūlomi tūkstančiai skaitmeninių sprendimų ir daugybė jų gali būti sėkmingai pritaikyti verslo plėtrai bei pajamų didinimui. Internetinė reklama, internetinė svetainė, internetinė parduotuvė, SEO optimizacija, tai – tik nedidelė dalis sprendimų, kuriuos turėtumėte rinktis jau dabar, jei jūsų tikslas – didinti įmonės pajamas.

 

Nepelnytai pamirštama spausdinta reklama

Drąsai galima sakyti, kad maždaug prieš dešimtmetį, spausdinta reklama gyveno savo auksinius laikus. Spausdintą reklamą rinkosi daugelis verslų, tiek smulkių, tek vidutinių, tiek stambių, tačiau atsiradus skaitmeniniams reklamos sprendimams, spausdinta reklama neretai buvo iškeičiama bei pamirštama, kadangi skaitmenizacija svarbiais privalumais – leido taupyti laiką bei pinigus. Tačiau nereikia pamiršti, kad būtent spausdinta reklama vis dar yra puikus būdas perduoti informaciją bei didinti įmonės žinomumą, o tai reikalinga tam, kad augtų pajamos.

 

Netrumpinamas pardavimo ciklas

Kiekviena prekė ar paslauga turi savo pardavimo ciklą. Tačiau daugelis net nesusimąsto apie tai, kad neretai į ciklą galima sutrumpinti bent vienu etapu ir tai sumažinti išlaidas. Ir, nors pajamų tai padidinti nepadės, svarbu pastebėsite, kad bus mažinamos išlaidos ir didinamas pelnas, o tai – irgi puikus pasiekimas.

Taigi, jei norite, kad įmonės pajamos būtų didesnės, nedarykite klaidų, kurias jau daugybę kartų darė kiti. Drąsiai išnaudokite visus įmanomus skaitmeninius sprendimus, rinkitės spausdintą reklamą, o taip pat – trumpinkite pardavimo ciklą.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,