Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šeštadienį vyko linksmosios diskgolfo Šeimų ir dvejetų varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Gargždų Jaunimo parke pradėtos kurti naujos Gargždų gyventojų šeimų diskgolfo tradicijos gamtoje. Naujokai, mėgėjai ir profesionalai, neišsigandę pirmojo žiemiško šaltuko, varžėsi linksmosiose Šeimų ir dvejetų varžybose.

 

Pirmąją vietą naujokų grupėje užėmė Ukrainos piliečių komanda pasivadinusi „Broliukai“, jie žaidė kartu su savo seneliu – Denys, Adreii, Anatolyj Vedeneev.

Patyrusių grupėje pergalę šventė komanda „Šefukai“, kurioje žaidė tėvas ir sūnus – Raimundas Kontrimas ir Ainius Kontrimas.

Dvejetų grupėje virš 1750 reitingo nugalėjo Laimonas Kondrotas ir Justas Norvilas, o grupėje iki 1750 visur dalyvaujantys ir niekada nepavargstantys ukrainiečiai Denys ir Andreii Vedeneev.

Esame labai dėkingi mūsų rėmėjams UAB „Gerduva“, Kavinei „Minė“, UAB „Trys drakonai“, Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“, internetiniam portalui „Mano Gargždai“, kurie geranoriškai prisidėjo, kad varžybos būtų daug linksmesnės, o prizų fondas – gausesnis.

Primename, kad Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centre veikia diskgolfo būrelis, kurį gali lankyti visi norintys vaikai ir paaugliai nuo 6 iki 18 metų.

Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį 10 val. Gargžduose vyksta HCP varžybos, kuriose gali dalyvauti visi norintys.

Varžybų organizatoriai – Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras ir Gargždų diskgolfo klubas – labai džiaugiasi varžybų dalyvių entuziazmu aktyviai praleisti laiką gamtoje. Tikimės, kad tokios varžybos taps smagia, nauja šeimų tradicija žaisti drauge diskgolfą ir mėgautis buvimu drauge gamtoje.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,