Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į Prezidentūrą iškeliauja šiltų linkėjimų kupini Klaipėdos rajone gaminti nameliai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Prezidentūros eglę papuoš ir Klaipėdos rajono gyventojų rankomis kurti kalėdiniai nameliai. Net 12 rajono ugdymo, socialinių ir kultūros įstaigų atsiliepė į pirmosios šalies ponios Dianos Nausėdienės kvietimą prisijungti prie akcijos „Jaukūs namai“.

 

Priekulės socialinių paslaugų centras, Viliaus Gaigalaičio globos namai, Vėžaičių bendruomenės vaikų dienos centras, Gargždų lopšelis-darželis „Naminukas“, Priekulės vaikų lopšelis-darželis, bendruomenė „Priekulės ainiai“, Gargždų lopšelis-darželis „Saulutė“ , Kretingalės kultūros centras, Klaipėdos rajono Jono Lankučio viešoji biblioteka, Gargždų socialinių paslaugų centras, Slengių mokykla-daugiafunkcis centras ir Dituvos pagrindinė mokykla pagamino daugiau nei 120 spalvingų kalėdinių namelių, o juos į Prezidentūrą, kaip ir pernai, pristatys Klaipėdos rajono savivaldybė.

Prezidentūros prašymu, 25 išskirtiniai, originalūs rankų darbo nameliai iš vilnos puikuosis ant kalėdinės Prezidentūros eglės, o vėliau bus padovanoti tiems, kuriems šiuo metu namų šilumos trūksta labiausiai.

Likę nameliai pasilieka Savivaldybėje. Jais bus puošiamos vidaus erdvės kalėdiniu laikotarpiu.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,