Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kalėdinės dovanos šiemet atkeliauja be rūpesčių: „Tele2“ pasiūlymai visai šeimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Visi žinome tą jausmą, kuomet internetu užsakius kalėdines dovanas šeimos nariams imame nerimauti, ar jos ateis laiku. Tam, kad kalėdinių rūpesčių būtų mažiau, o šventinių džiaugsmų – daugiau, visas dovanas artimiesiems įsigykite vienoje vietoje, mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ salone.

 

Nesvarbu, kam ieškote dovanos – vaikui, senjorui, o gal net sau, „Tele2“ paruošė platų įvairių dovanų asortimentą. Su visais geriausiais kalėdiniais pasiūlymais susipažinti galite čia. Nežinantiems, kas geriausiai tiktų artimajam, tikrai patars salono darbuotojai – visą salonų sąrašą rasite čia.

 

Nustebinkite artimąjį su išmaniuoju telefonu

Greitas ir patikimas „Samsung Galaxy A13 (128GB)“ telefonas – puiki dovana kiekvienam. 5000 mAh baterija ir aštuonių branduolių procesorius pasirūpins sklandžiu veikimu žaidžiant ar žiūrint vaizdo turinį.

Trijų kamerų galinė sistema, kurios pagrindinis objektyvas siekia net 50 MP, užtikrins, kad užfiksuosite visas gražiausias akimirkas savo telefone, o 128 GB vidinė atmintis pasirūpins, kad išmaniajame tilptų daugybė atsiminimų.

„Galaxy A“ serijoje veikia daugiasluoksnė „Knox Security“ apsaugos sistema, kuri padeda apsaugoti visus jautriausius duomenis. „Private Share“ funkcija įgalina jus nustatyti visų bendrinamų failų laiko ribojimus ir galiojimo pabaigos datas, tad bet kuriuo metu galėsite atšaukti prieigą prie jų ir užtikrinti, kad tik numatytasis gavėjas galėtų atidaryti siųstus dokumentus.

Dabar „Tele2“ internetinėje parduotuvėje „Samsung Galaxy A13 (128 GB)“ modelį su 24 mėn. sutartimi galite įsigyti su vos 1 Eur pradine įmoka. Mėnesinė kaina kartu su pokalbių planu siekia vos 19,31 Eur/mėn. Įsigyjant įrenginį taikomas vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur. Perkant šį telefono modelį, galima rinktis iš trijų spalvų: baltos, juodos ir mėlynos.

Visas pokalbių planų sąlygas galima rasti www.tele2.lt

 

Viena geriausių dovanų – rūpestis sveikata

Kiekvienas iš mūsų norime, kad artimieji išliktų sveiki. Padidėjęs kraujo spaudimas itin dažnai pasitaikanti problema, tad rūpintis ankstyva padidėjusio kraujospūdžio diagnostika svarbu visiems.

Dabar „Tele2“ internetinėje svetainėje vos už 24,20 Eur galima įsigyti kraujo spaudimo matuoklį „Medisana BU-540“. Jo dideliame ekrane lengvai įžiūrimais skaičiais pateikiama visa pagrindinė informacija apie širdies veiklą: sistolinis ir diastolinis kraujospūdis, pulsas, perspėjimas apie širdies aritmiją.

Kraujospūdžio matavimo diapazonas – 0-300 mmHg, pulso – 0-199 dūž/min. Prietaisas yra itin kompaktiškas ir sveria vos 250 gr., tad jį itin patogu transportuoti, nesvarbu, kur vyktumėte. Vienkartinis laikmenos mokestis, įsigyjant šį matuoklį, netaikomas.

 

Šventinis pasiūlymas – „Laisvas internetas“ visai šeimai

Visiems naujiems „Laisvo interneto“ klientams, sudariusiems sutartį 24 mėn. laikotarpiui, 30 GB planas kainuos vos 4,9 Eur/mėn. Įprasta šio plano kaina, sudarant neterminuotą sutartį, siekia 11 Eur/mėn. „Tele2“ taip pat paruošė pasiūlymą norintiems daugiau gigabaitų – 100 GB planas kainuos vos 7,9 Eur/mėn. Įprasta šio plano kaina, sudarant neterminuotą sutartį, siekia 19 Eur/mėn. Daugiau informacijos apie pasiūlymo sąlygas rasite čia.

Ši kaina galioja planą užsisakant kartu su įranga (modemai, kompiuteriai, planšetės). Pasirinktos įrangos mokestis mokamas papildomai. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota ir prasideda nuo 3,2 Eur/mėn.

 

Žvarbiems žiemos vakarams – nesibaigiantys filmų maratonai su „Go3“

Kai lauke šalta, nėra nieko geriau už jaukų filmų vakarą namie. Pasinaudoję kalėdiniu „Go3“ pasiūlymu tikrai nepritrūksite turinio. Dabar „Televizija+filmai“ paketas pirmus metus kainuoja vos 3 Eur/mėn. Jį sudaro 38 tiesioginės televizijos kanalai, originalus „Go3“ turinys, filmai ir serialai, dokumentika ir net specialus turinys vaikams.

Ši kaina galioja sudarant 24 mėn. sutartį. Pirmus 12 mėnesių paketo kaina siekia 3 Eur/mėn., kitų 12 mėn. kaina – 11,99 Eur/mėn.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,