Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į Lietuvą atkeliavusi šiluma čia ir užsibus: pokyčių nenumatoma iki savaitgalio

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mano Gargždai archyvo nuotr. Mano Gargždai archyvo nuotr.

Trečiadienio dieną Lietuva išliks ciklono pietinėje, šiltojoje dalyje. Diena bus apniukusi visoje šalyje, tačiau šilta. Daug kur iš žemų debesų kris lietaus lašai. Vietomis, didesnė tikimybė ties šiauriniais šalies rajonais, matomumą mažins rūkas. Kai kur vis dar išliks slidu.

 

Pūs pietvakarių krypties vėjas, bus vidutinio stiprumo. Įdienojus visoje šalyje įsivyraus teigiama temperatūra ir pasiskirstys tarp 0–5 laipsnių šilumos. Šilčiausia diena numatoma ties pajūriu.

Ketvirtadienio naktį didesnių orų pokyčių nebus ir toliau būsime ciklono pietinėje dalyje. Daugelyje rajonų sulauksime trumpų kritulių, daugiausia tai bus lietus. Vėjas krypties nekeis, liks vidutinio stiprumo, tik pajūryje sustiprės iki 14 m/s. Temperatūra nakties metu taip pat nesikeis ir bus 0–5 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienio dieną žemo slėgio sūkurio debesys pamažu tols, tačiau diena vis dar bus niūroka ir su krituliais. Trumpi krituliai, daugiausia vyraujantis lietus, pasirodys tik vietomis, vėjas nesikeis. Dieną ir toliau virš šalies išliekant šiltai oro masei temperatūra bus apie 1–6 laipsnius šilumos.

Penktadienį sulauksime mišrių kritulių, o temperatūra bus panaši.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,