Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gruodį Sporto centro tinklininkės nesnaudė: intensyviai dalyvavo varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Džiaugdamiesi tikra žiema, galime pasidžiaugti ir Sporto centro ugdytinių rezultatais. Šių metų gruodžio 9 dieną Vilniuje vyko Lietuvos mergaičių U-16 uždarų patalpų paplūdimio tinklinio čempionato II etapas. Jame II vietą iškovojo Austėja Vyšniauskaitė ir Rusnė Lukauskaitė.

 

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje Sporto centro ugdytinės kovojo salės ir smėlio aikštelėse. Lietuvos mergaičių U-14 uždarų patalpų paplūdimio tinklinio čempionato II etape Rusnė Lukauskaitė ir Eglė Godiliauskaitė iškovojo III vietą. Šiose varžybose savo jėgas išbandė Gustė Budvytytė ir Giedrė Bartkutė bei Deima Šeškaitė ir Jurtė Meižytė. Mergaitės pralaimėjo atkrintamosiose varžybose.

Šeštadienį smėlio arenoje varžėsi Lietuvos merginų U-18 uždarų patalpų paplūdimio tinklinio čempionato II etapo dalyvės. Klaipėdos r. BĮ „Sporto centro“ vardą gynė Liepa Lukauskaitė ir Deima Šliuožaitė bei Milda Kvekšaitė ir Liepa Šideikytė. Liepa ir Deima sužaidė rungtynes savo pogrupyje ir iš kovos pasitraukė po atkrintamųjų. O Mildos ir Liepos pora džiaugėsi II etapo IV vieta.

Tuo pačiu laiku vyko Lietuvos mergaičių U-15 salės tinklinio čempionato I rato II turas. Sporto centro jauniausios tinklininkės žaidė su Kauno SM „Starto“-1, Klaipėdos SC „Viesulo“ ir Vilniaus rajono SM komandomis. Deja, šįkart iškovoti pergalės nepavyko.

Mergaitės bei trenerė džiaugiasi švenčių laukimu ir tikisi, kad kitais metais tinklinio aikštelėse jų lauks puikios kovos ir, žinoma, pergalės.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,