Logo
 Spausdinti šį puslapį

Aukštkiemiuose agresyvus vyras grasino moteriai peiliu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Šio trečiadienio naktį dviejų jaunų Klaipėdos rajono gyventojų norai išsiskyrė kardinaliai. Nors moteris ir nepageidavo savo namuose matyti girto kavalieriaus, šis jos neišvydęs namo eiti nesiruošė. Peiliu apsiginklavusio vyruko užsispyrimas buvo toks didelis, kad į pagalbą teko kviesti policiją.

 

Patruliai į visai šalia uostamiesčio esantį Aukštkiemių kaimą iškviesti šio trečiadienio (gruodžio 28 d.) naktį. Apie 2.51 val. bendrosios pagalbos telefono numeriu 112 puolė skambinti ir teisėsaugininkų pagalbos paprašė 30-metė moteris.

Išdaužęs lango stiklą, į jos namus įsibrovė pažįstamas 32 metų vyras. Agresyviai nusiteikęs nekviestas svečias moteriai grasino peiliu. Teigiama, kad tokiam poelgiui jį galėjo paskatinti be atsako likę jausmai.

Pareigūnai pasirodė laiku ir įtariamąjį sulaikė įvykio vietoje. Vyras buvo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis (iki sunkaus trūko visai nedaug) girtumo laipsnis – 2,43 alkoholio promilės.

Grasinimas peiliu sužaloti ar net nužudyti moterį netapo vienintele agresyvaus jauno vyro problema. Atliekant dalinę apžiūrą, jo striukės kišenėse rastas popieriaus lankstinukas ir plastikinis maišelis. Jose buvo augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos.

Vyras uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Jo atžvilgiu pradėti du ikiteisminiai tyrimai – dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,