Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į Lymaną iškeliavo Klaipėdos rajono parama

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Greitosios pagalbos automobilis, krovininis mikroautobusas, generatoriai, benzininiai pjūklai, kirviai, kuras, pagalvės, antklodės – visa tai jau pakeliui į Klaipėdos rajono miestą partnerį Ukrainoje – Lymaną.

 

„Džiaugiuosi, kad priemonės, reikalingos Ukrainos žmonių gelbėjimui, infrastruktūros atkūrimui jau visai netrukus atsidurs mūsų partnerių rankose. Tai ne pirmoji ir ne paskutinė parama. Prieš pusę metų Lymanui buvo perduoti du automobiliai, kurie naudojami iki šiol. Taip pat išsiųsta reikalingiausių vaistų siunta. Artimiausiu metu ruošimės pirkti ir šiukšliavežę bei vandens cisterną, palydovines interneto stotis – tai, ko prašo Lymanas.  Pasikartosiu, kad prie Ukrainos kovos su teroristine valstybe mes prisidėsime, kuo galėsime. Ir tai darysime, kol Ukraina laimės“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Nuoširdžiai dėkojame prie paramos prisidėjusioms įmonėms. UAB „Vlantana“ pasirūpino paramos pervežimu, UAB „Farmveta“ perdavė tris 5 kW elektros generatorius, V. Gilvonausko individuali įmonė perdavė 6 grandinius pjūklus, taip pat padovanojo megztų kojinių bei antklodžių, „Caritas“ perdavė žvakučių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,