Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos rajone siautėjo mirtinas gaisras: liepsnos pasiglemžė vyro gyvybę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Sekmadienį Veiviržėnų miestelyje užsidegė individualus gyvenamasis namas, kuriame įsikūrusi ir dėvėtų drabužių parduotuvė. Gaisras ne tik nuniokojo pastatą, bet ir pareikalavo aukų.

 

Gargždų priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešimą apie Veiviržėnų miestelyje kilusį gaisrą gavo sekmadienio (sausio 15 d.) pavakare.

Apie 15.43 val. ugniagesiai iškviesti į miestelio Laisvės gatvę, kurioje degė apie 154 kvadratinių metrų ploto individualus, vieno aukšto medinis su mansarda, gyvenamasis namas.

Gaisrininkams atvykus į nelaimės vietą, dvišlaitis (dengtas šiferiu) pastato stogas jau degė atvira liepsną.

Į namo vidų ugniagesiai pateko laužtuvu atidarę užrakintas duris.

Pastate rastas ir į lauką išneštas ne tik dujų balionas, bet ir (apie 16.08 val.) apdegęs vyras. Jam jau niekuo padėti nebuvo galima. Greitosios medicininės pagalbos brigada konstatavo žmogaus mirtį.

Per gaisrą išdegė gyvenamos patalpos, jose buvęs buities daiktai, nudegė ir nuardytas pastato stogas. Vandeniu sulietos name esančios dėvėtų drabužių parduotuvės patalpos.

Gaisras užgesintas trumpiau nei per valandą, apie 17.08 val. Jo priežastys yra nustatinėjamos.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai aiškinasi ir gaisre žuvusio vyro asmenybę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,