Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų parko rangovas trūkumus privalės ištaisyti

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Lauros Jankutės nuotr. Lauros Jankutės nuotr.

Šią savaitę Savivaldybės atstovai susitinka su Gargždų parko rangovu „Transjuda“ aptarti įgyvendinamų darbų kokybės. Oro sąlygos išryškino trūkumus, kurie, nors ir nekenkia konstrukcijoms, tačiau atrodo neestetiškai. Tai ir pasirodžiusios rūdys ant senųjų laiptų bei lieptelio karkasų, ir ant šviestuvų vietomis pažeistas dažų sluoksnis. Taip galėjo atsitikti dėl blogai pasirinkto konstrukcijų dažymo būdo. Visus šiuos neatitikimus Savivaldybė fiksuoja ir rangovas, kol neištaisys atsiradusių trūkumų, negalės priduoti objekto, jam nebus sumokėta.

 

Šiuo metu įgyvendinta beveik 80 procentų visų numatytų darbų. Likusius planuojama užbaigti pavasarį, kai tą leis oro sąlygos. Tuomet bus atlikta galutinė naujųjų betoninių laiptų apdaila, sutvarkyta aplinka. Taip pat sumontuoti vaikų žaidimo aikštelės įrenginiai, atsiras suoliukai ir šiukšliadėžės.

Pirmuoju parko tvarkymo etapu 2020 metais buvo išvalyti viršutinėje jo dalyje esantys krūmynai, pašalinti seni ir pasodinti nauji medžiai, krūmai, sutvarkyti želdiniai. Minijos slėnyje buvo įrengti nauji pažintiniai takai, kuriais galima pasiekti pliažą. Lankytojų patogumui išvalyta Minijos pakrantė, gruntas, atvežtas naujas smėlis, įrengti suolai-gultai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,