Logo
 Spausdinti šį puslapį

Grožio salonas „Deivės oazė“ švenčia 10-ties metų gimtadienį: „Mes neparduodame paslaugos – mes parduodame emociją“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Grožio salono „Deivės oazė“ merginų kolektyvas/ asmeninės fotosesijos nuotr. Grožio salono „Deivės oazė“ merginų kolektyvas/ asmeninės fotosesijos nuotr.

„Moterys, kiekviena iš jūsų esate deivė. Ačiū, kad jau daugelį metų būnate drauge ir kuriate ypatingą ryšį – vertiname ir mylime kiekvieną“, – į klientes kreipiasi Gargžduose veikiančio grožio salono „Deivės oazė“ kolektyvas, šiandien švenčiantis savo 10-ties metų gyvavimo jubiliejų.

 

Grožio salonas „Deivės oazė“ įsikūręs Gargžduose, P. Cvirkos g. 17 – čia kasdien sukasi įvairių sričių grožio specialistai – teikiamos kirpimo, manikiūro, pedikiūro, masažų ir kitos grožio paslaugos. Tačiau pasakodama apie grožio saloną, kaip įstaigą, jo vadovė Karolina išskiria visai ne teikiamas paslaugas – šypsodamasi pasakoja, kad salono branduolys, pirmiausia, yra jame dirbančios moterys – „Deivės oazė“ ir yra apie jas, moterų bendrystė čia – pagrindinė vertybė.

Nors salone prioritetas ir yra teikiamas paslaugų kokybei, tačiau pagrindinis tikslas – klientui suteikti ne tik tai – siekiama, kad ši vieta kiekvienam atėjusiam taptų namais, į kuriuos norisi sugrįžti vėl ir vėl. Šią vertybę kasdien puoselėja čia dirbantys savo sričių specialistai, o apie kiekvieną iš jų trumpai pasakoja grožio salono vadovė Karolina.

Virgilija yra meistrė, įrodžiusi, jog didelio norų ir pastangų dėka galima pasiekti aukščiausių rezultatų. Virgilijos veržlumas, motyvacija bei siekis savo klientams pasiūlyti paslaugą, kuri atitiks ne tik jų lūkesčius, bet ir šiandienines mados tendencijas, padėjo per nepilnus metus užsitarnauti būrio lojalių klientų pasitikėjimą.

Rasa ir Alma – tai ilgiausiai šiame grožio salone dirbančios meistrės. Nepaisant to, jog keitėsi grožio salono lokacija ir savininkai, jos liko ištikimos ir toliau sėkmingai dirba mylimą darbą. Meistrų ištikimybė padeda suprasti, jog judama teisinga linkme bei pabrėžia išskirtinį sugebėjimą kurti komfortišką atmosferą čia dirbantiems meistrams.

 

Rasa su Alma

Rasa ir Alma – grožio salono „Deivės oazė“ ilgametės darbuotojos/ asmeninės fotosesijos nuotr.

 

Ana – nesenai prie kolektyvo prisijungusi kirpėja iš Ukrainos. Neapsakomai nuoširdi ir šilta, su meile priimanti ir su šypsena išlydinti kiekvieną savo klientą. Ana puikiai integravosi į kolektyvo bendruomenę ir labai džiugina tai, jog per metus didelių pastangų bei kolegų darbe pagalbos dėka, mažais žingsneliais ėmė kalbėti lietuviškai.

Kristina, Vitalijus, Gabrielė ir Lesia yra salone dirbantys masažuotojai.Tai tikri savo srities profesionalai, nuolat tobulinantys žinias ir padedantys žmonėms atsipalaiduoti, o taip pat ir teikiantys atstatomųjų masažų paslaugas po įvairių traumų. Visi suvokiame savo sveiko ir pailsėjusio kūno svarbą protui bei gerai emocinei būklei, o specialistai „Deivės oazėje“ su malonumu padės šių pojūčių pasiekti.

Karolina – grožio salono „Deivės oazė“ vadovė, save įvardijanti kaip ,,nematomą‘‘ verslo pusę.

„Aš esu tas žmogus, su kuriuo klientai bendrauja socialiniame tinkle, taip pat mano rankomis pakuojami užsakymai daryti internetu. Aš rūpinuosi, kad kiekvienas meistras čia jaustųsi vertinamas ir reikalingas, nes būtent jie yra šio salono siela. Taip pat kiekvieną dieną, matydama pilną saloną klientų, širdyje dėkoju kiekvienam, kad pas mus apsilanko, sugrįžta ir palaiko“.

 

Ieškoma nauja grožio specialistė darbui salone

Kalbėdama apie salone dirbančias savo srities specialistes ir kiekvienos atskirai svarbą, salono vadovė Karolina užsiminė, jog darbui jų mylimame kolektyve atsirastų vieta dar vienai naujai komandos narei – šiandien reikalinga specialistė kirpėjos paslaugoms teikti.

Grožio salone „Deivės oazė“ nuolat vyrauja abipusis supratimas ir vienas kito pajautimas. Didžiausia puoselėjama vertybė yra palaikymas, pagalba ir stiprus užnugaris.

„Naujas žmogus, prisijungęs prie mūsų komandos, tikrai nebus paliktas plaukti pagal srovę vienas – visi laikomės išvien, stengiamės, kad kiekvieną klientą pasiektų žinutė apie naują specialistą mūsų salone, tad užimtumo ir geros emocijos darbe čia tikrai netrūks“, – žinutę būsimai komandos narei dedikuoja vadovė Karolina.

 

Visos kirpejos

Grožio salono „Deivės oazė“ kirpėjų kolektyvas/ asmeninės fotosesijos nuotr.

 

Grožio salone teikiama nauja procedūra

Grožio salonas „Deivės oazė“ pristato ir dar vieną naujieną – kūno apimtis mažinančią procedūrą, kuri rezultatais džiugina jau po pirmųjų kartų, nereikalauja jokio fizinio aktyvumo ir neužima daug asmeninio laiko. Tokia naujovė, kuri didžiųjų miestų moteris jau džiugina ne pirmus metus, dabar džiugins ir Gargžduose veikiančio grožio salono lankytojas.

„Mes atvežame į Gargždus labai inovatyvius produktus. Tai, kas yra labai populiaru Vilniuje, pas mus dar yra nauja – neregėta ir gal šiek tiek baisu, tačiau norime pabrėžti, kad grožio paslaugos ir procedūros po truputį pasiekia kitą galimybių lygį – moteris kviečiame jomis naudotis ir nebijoti naujovių“, – ragina salono vadovė Karolina.

Tai salone dirbančios masažuotojos Kristinos atvežta inovatyvi kūno formavimo procedūra. Vacuslim48 serumo, kremuose esančių veikliųjų medžiagų ir vakuumo derinys pagreitina riebalų deginimą ir padeda sulėtinti naujų riebalų kaupimąsi. Kartu tai padeda sumažinti celiulitą ir pagerina odos elastingumą. Siekiant kuo efektyvesnio rezultato patariama Vacuslim48 derinti su LPG masažu.

 

Grožio salono užimtumas ir susisiekimas

Įvairus ir dažnai gausus grožio salono užimtumas ragina klientus vizitus norimoms procedūroms planuoti iš anksto – geriausia savaitę į priekį, tačiau pabrėžiama, kad mėgėjus vyrukus, atėjusius apsikirpti salone „Deivės oazė“ čia ir dabar, galimybė priimti yra ir specialistės čia su malonumu to imasi.

Taip pat, grožio salonas aktyviai komunikuoja savo socialiniame tinkle „Facebook“, kur galite ne tik rasti išsamų teikiamų paslaugų sąrašą ir kainoraštį, bet ir užsisakyti profesionalių plaukų priežiūros priemonių, įsigyti dovanų kuponų ir rasti bei gauti informaciją visais Jums rūpimais klausimais.

„Kviečiame išsirinkti norimą paslaugą, susisiekti, o atvykus patirti išskirtinį profesionalo rankų prisilietimą bei toliau drauge kurti tą ryšį, kuris kiekvienam iš mūsų dovanoja neįkainojamą patirtį ir emociją”, – nuoširdžiai užbaigdama pokalbį sako grožio salono „Deivės oazė“ vadovė Karolina.

 

Dar viena bendra

Grožio salono „Deivės oazė“ merginų kolektyvas/ asmeninės fotosesijos nuotr.


Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,