Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pirmosiose sezono rungtynėse Gargždų „Banga“ patyrė skaudų pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

„Optibet A lygos“ 1-ajame ture netrūksta įvarčių – net keturi jie buvo įmušti dvikovoje Gargžduose. Tiesa, juos pelnė tik viena komanda.

 

Svečiuose žaidęs „Panevėžys“ pademonstravo gerą puolimą ir 4:0 (2:0) įveikė nesėkmingai sezoną pradėjusią „Bangą“.

Tai buvo vienintelis mačas, kurį futbolininkai žaidė atviroje erdvėje, tad nestigo techninio broko. Vis tik panevėžiečiams prisitaikyti pavyko geriau: 14-ąją minutę po Pijaus Širvio perdavimo Jeffrey Sarpongas atitrūko nuo Carloso Eduardo ir nukreipė kamuolį į vartus.

Iki pertraukos „Bangos“ vartininkui Kornelijui Smilingiui teko susitvarkyti su J. Sarpongo bei Ariagnerio Smitho smūgiais. Po tolimo perdavimo J. Sarpongas pabėgo nuo Beno Šatkaus ir baudos aikštelėje surado Sebastianą Rinconą, kuriam teliko formalumas pelnyti lengvą įvartį.

Antrame kėlinyje šeimininkų vyr. treneris Davidas Afonso metė į kovą Robertą Vėževičių, tad „Bangos“ puolimas buvo aktyvesnis. Vis dėlto su visais smūgiais susitvarkė „Panevėžio“ vartų sargas Vytautas Černiauskas.

Po to, kai dėl traumos buvo pakeistas B. Šatkus, gargždiškių gynyba du kartus kapituliavo. 71-ąją minutę A. Smithas atliko gražų reidą ir rezultatyvų perdavimą dublį įforminusiam S. Rinconui, vos po 2 minučių – aktyviai žaidęs A. Smithas pats įmušė įvartį po Marko Benetos perdavimo iš kairiojo krašto.

„Panevėžys“ galėjo pelnyti ir penktą įvartį, tačiau po keitimo aikštėje pasirodžiusio Ernesto Veliulio smūgį atrėmė K. Smilingis.

 

Rungtynių akimirkos čia.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,