Logo
 Spausdinti šį puslapį

Įtariama, kad nepilnametis per vieną naktį galėjo pavogti 4 transporto priemones Klaipėdos rajone ir Klaipėdoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

2023-03-04 prieš vidurnaktį Klaipėdos rajono PK pareigūnams buvo pranešta, kad Gargžduose, Alyvų g., iš kiemo buvo pavogtas automobilis „Renault Trafic“. Po kurio laiko transporto priemonė buvo rasta Gargžduose, Žemaitės g.

 

Tačiau pareigūnams vėl pranešta apie kitos transporto priemonės vagystę – šįkart Klaipėdos g., Gargžduose, pasigesta automobilio „Daewoo“, kuris, kaip ir „Renault Trafic“, kieme stovėjo su salone paliktais užvedimo rakteliais. „Daewoo“ buvo rastas Gargžduose, Pušų g., prie garažų masyvo. Negana to, tą pačią naktį Gargžduose, Alyvų g., pavagiamas dar vienas automobilis „Opel Zafira“, kurį pareigūnai suranda Klaipėdoje, Šiaurės pr., prakirstomis padangomis.

Pareigūnams sekant „karštais pėdsakais“, gaunamas pranešimas apie dar vieną vagystę – Klaipėdoje, Ažuolų g., iš kiemo pavogtas automobilis „Peugeot 307“, kurio užvedimo rakteliai taip pat buvo palikti automobilio salone. Apie 07.21 val. minėtas automobilis buvo rastas griovyje, Kairių g., Klaipėdoje. Netoli įvykio vietos, pasitelkus kinologus su tarnybiniais šunimis, pareigūnai sulaikė įtariamąjį – 2007 m. gimusį vaikiną. Vaikinas uždarytas į areštinę. Įtariama, kad nepilnametis galėjo įvykdyti visas minėtas transporto priemonių vagystes.

 

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,