Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mero padėka rinkėjams

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas

Ačiū visiems balsavusiems už mane ir mano komandą. Rezultatas pranoko visus lūkesčius. Jūsų sprendimu Taryboje mes turėsime net 11 mandatų. Tai pirmas kartas rajono istorijoje, kai viena partija sulaukia tokio palaikymo.

 

Vienas po kito plaukiantys rezultatai tiesiog stulbino. Palaikymo tikėjausi, bet kad jis bus toks, tai kažkas nerealaus. Antrasis turas bus, trūko visai nedaug ir visiems Jums esu labai dėkingas už milžinišką palaikymą.

Emocijos šiek tiek atslūgo. Ir nors dar laukia antras turas, tačiau darbai privalo būti tęsiami. Noriu iš karto užkirsti kelią bet kokioms kalboms, kad gali sustoti vienas ar kitas projektas. Mano ir komandos pozicija nesikeičia – visi pradėti projektai, tokie kaip mokykla ir darželis Trušeliuose, baseinas Gargžduose, kultūros centras Endriejave ir kiti bus tęsiami, niekas nieko nestabdys.

Jūsų palaikymas – milžiniškas ir tai dar labiau įpareigoja. Atiduodami balsą už mus, Jūs balsavote ne tik už žmones, bet ir vykdomus darbus, programą ateičiai. Todėl bent šias dvi savaites mūsų pagrindinis tikslas yra nustatyti programoje numatytų darbų eiliškumą ir terminus ateinantiems ketveriems metams. Dabar tikrai neturime tikslo sudarinėti koalicijos su vienomis ar kitomis politinėmis jėgomis, o tuo labiau dalintis postus. Ne tas yra svarbiausia. Po antro rinkimų turo rinksimės tuos partnerius, kurie palaikys mūsų rinkiminę programą, programą, už kurią ir Jūs balsavote.

Gerbiu ir sveikinu kiekvieną išrinktą Tarybos narį. Gyventojai jumis pasitikėjo ir tikiu, kad visi dirbsime dėl bendro tikslo – klestinčio Klaipėdos rajono ir jo žmonių. Tad kviečiu šiuo laikotarpiu visus susitelkti į būsimus darbus ir idėjas, kurių reikia mūsų rajonui.

Kaip sakoma, gera pradžia – pusė darbo. Na, o pradžia buvo tikrai nereali. Padarykime taip, kad ir finišas būtų įspūdingas. Ateikite balsuoti ir kovo 19-ąją. Kiekvienas jūsų balsas svarbus, kiekvienas jūsų balsas prisidės prie to, kad galėtume netrukdomai įgyvendinti mūsų programoje numatytus darbus.

Dar kartą nuoširdžiai dėkoju visiems už palaikymą. Jūsų pasitikėjimas ne tik įpareigoja darbams, bet ir suteikia prasmę viskam, ką darome. Ateikite, balsuokite ir išsirinkite merą, kuriam rūpi. Nes žinau, kad rūpi ir Jums!

 

 

  

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užs. Nr. LVŽS-01-2023

Medija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,