Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Vorai MC“ tęsia tradiciją – miestiečius kvies į griausmingą motosezono atidarymą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
2022 m. motosezono atidarymas/ „VORAI MC LIETUVA“ nuotr. 2022 m. motosezono atidarymas/ „VORAI MC LIETUVA“ nuotr.

Šeštadienį, balandžio 29-ąją, pasikinkę savo plieninius žirgus, į sezono atidarymą Gargžduose rinksis motociklų entuziastai. Čia taip pat bus minimas „Vorai MC“ NOMADS „klubhauzo“ įkūrimas, tad „Vorai“ miestiečiams žada daug pramogų ir geros muzikos.

 

Ilgametės ir visiems gerai žinomos baikerių organizacijos „Gargždų vorai“ organizuojamas motosezono atidarymas – kasmetinė tradicija. Šiais metais ji ypatinga dar ir tuo, jog „Vorai MC“ mini klubo įkūrimo Gargžduose 15-ąsias metines, tad yra paruošę rajono gyventojams bei svečiams ypatingą programą.

Šiemet į renginį organizatoriai, norėdami padovanoti miestiečiams puikios roko muzikos ir jaunatviško entuziazmo, pakvietė Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro merginų roko grupę „Sankaba“, tuo pat metu ir išreikšdami palaikymą jaunosioms sunkiosios muzikos atstovėms mūsų mieste. „Sankabos“ merginos jau gerai žinomos atlikėjos visoje Lietuvoje – garsiame muzikos projekte „X Faktorius“ jos nuėjo iki pat tiesioginių finalų, publika jas itin pamilo ir dovanojo didžiulį palaikymą. Motosezono atidarymo metu gargždiškės gyvu pasirodymu džiugins miestiečius „VORAI MC“ klubo kieme.

PROGRAMA:

14:00 val. – Susibūrimas Savivaldybės aikštėje, Gargžduose. Čia gyventojai bus kviečiami fotografuotis su galingaisiais motociklais, o didesnieji entuziastai ir pabendrauti su baikeriais, išgirsti klubo įkūrimo ir gyvavimo istoriją.

15:00 val. – Prasideda griausmingas motociklų kolonos judėjimas.

17:00 val. – VAKARINĖ DALIS. Skanauti vietoje verdamo troškinio baikeriai rinksis ir svečius kvies į „klubhauzą“, adresu Aleksandro Lengvino g. 21-4, Gargždai. Čia taip pat galėsite mėgautis ir puikiais koncertais, Jums gros:

Merginų roko grupė „SANKABA“;

„BUNKERIS“;

„SQUIRELS WITH THE SWORDS“.

Galingą motosezono atidarymą užtikrins diskoteka iki ryto.

Organizatoriai „Vorai MC“ renginyje laukia visų entuziastų, draugų, palaikančiųjų ir miesto svečių. Žada emocijų gausą, skanų maistą, gerą muziką ir nepamirštamas pažintis.

Renginys NEMOKAMAS.

 

Organizatorių nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,