Logo
 Spausdinti šį puslapį

Puikus rajono šachmatininkų pasirodymas Klaipėdoje – pelnyti 3 medaliai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Auksė Zonytė ir Vėjas Čepauskas. Asmeninio albumo nuotr. Auksė Zonytė ir Vėjas Čepauskas. Asmeninio albumo nuotr.

Puikiai mūsų ugdytiniai pasirodė balandžio 29 dieną Klaipėdoje vykusiame šachmatų turnyre „Baltijos kranto taurė-2023“. Iš viso kovoti susirinko net 101 jaunasis šachmatininkas iš įvairių Lietuvos vietovių. Iš Klaipėdos rajono norą susirungti pareiškė šeši BĮ Sporto centras ugdytiniai: Auksė Zonytė, Vėjas Čepauskas, Antanas Čechavičius, Nojus Semenauskas, Norbertas Šatkus ir Adelė Zonytė.

 

Visi šeši kovojo pagirtinai, rinko taškus ir įrodinėjo savo gerą žaidimo lygį. Maloniausia akimirka buvo, kai viso turnyro nugalėtoja buvo paskelbta mūsiškė Auksė Zonytė. Ji, kartu su šiauliete Milda Alejūnaite, surinko vienodai taškų (abi po 6,5 iš 7 galimų), tačiau dėl geresnio koeficiento mūsiškė buvo pirma.

Devintąją vietą ir pirmą tarp U12 (neskaitant trijų prizininkų) iškovojo mūsiškis Vėjas Čepauskas. Jis surinko 5 taškus. Penki taškai ir Antano Čechavičiaus sąskaitoje (bendra 11 vieta, o tarp U10 – antra vieta). Nojus Semenauskas buvo 21-oje vietoje (4,5 taško). Na o mūsų mažiausieji (Norbertas Šatkus bei Adelė Zonytė) pelnė po 3 taškus bei pasidalijo atitinkamai 63-čiąją ir 65-ąją vietas.

Puikus mūsiškių pasirodymas, ką čia bepridursi. Ačiū tėveliams, kurie skyrė laiko lydėti savo mažuosius šachmatininkus.

 

Keletas akimirkų iš turnyro vaikų tėvelių nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,