Logo
 Spausdinti šį puslapį

Padovanos saulės elektrinę nepasiturintiems: kviečia dalyvauti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

„Tapk saulės energetikos kūrėju“, – skelbia žaidimo „Dovanų – saulės elektrinė“  organizatoriai, siūlantys laimėti saulės elektrinę savo namams.

 

Vakarų Lietuvoje veikianti bendrovė „Saulės mainai“ ieško nepasiturinčios ar likimo nuskriaustos šeimos, kuriai galėtų padovanoti ir sumontuoti 5000 eurų vertės saulės elektrinę ir taip artimiausius 25 metus padėti sutaupyti elektrai skirtas išlaidas.

Dalyvauti atrankoje gali nepasiturinčios šeimos iš Klaipėdos, Kretingos, Plungės, Šilutės, Skuodo rajonų, turinčios nuosavą būstą ir tinkamą stogą saulės elektrinės įrengimui. Tereikia užpildyti anketą internete ir įvardinti, kodėl siūlomai šeimai reikalinga ilgus metus kasdienę naudą teiksianti dovana.

Kaip teigė „Saulės mainų“ vadovas Tomas Račkauskas, idėja padovanoti saulės elektrinę nepasiturinčiai šeimai kilo ne tik dėl noro prisidėti prie sunkiau gyvenančių kasdienybės, bet ir siekiant darsyk atkreipti visuomenės dėmesį į saulės energetiką ir jos teikiamas galimybes. 

„Mūsų bendrovės šūkis: „Saulės naudą žmonės gauna“, todėl siekiame konkrečiu pavyzdžiu parodyti, kiek galima sutaupyti kasdieniams poreikiams naudojant saulės energiją, – teigė T. Račkauskas. – Socialiniuose tinkluose dalinsimės visu dovanojamos saulės elektrinės įrengimo procesu – nuo projekto iki pirmosios elektros gamybos dienos. Parodysime, kad saulės elektrinę įsirengti yra paprasta ir nesudėtinga, o vėliau vienerius metus seksime ir dalinsimės informacija, kiek elektros energijos pagamino padovanota elektrinė ir kiek atrinktai šeimai pavyko sutaupyti.“

Dalyvauti „Saulės mainų“ akcijoje nepasiturinčios šeimos gali nuo šiandien iki gegužės 19-osios. Tereikia užpildyti anketą internete www.saulesmainai.lt/laimek-elektrine. Atrinkta šeima bus paskelbta gegužės 22-ąją ir jau birželį jų namuose elektros energiją gamins saulės elektrinė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,