Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ namuose pasiekė revanšą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vitalijos Žatkinos nuotr. Vitalijos Žatkinos nuotr.

12-ojo turo trečiadienio rungtynės startavo Gargžduose, kur trimis taškais savo kraitį papildė aikštės šeimininkai.

 

„Optibet A lygos“ rungtynėse tarp Gargždų „Bangos“ ir Alytaus DFK „Dainava“ panaikinusi įvarčio deficitą pergalę rezultatu 2:1 (1:1) iškovojo „Banga“.

Pirmąjį smūgį į vartų plotą jau 3-iąją minutę atliko Aaronas Olugbogi, visgi, vartuose nepriekaištingai žaidė Mantas Bertašius.

A. Olugbogi ir Ernesto Stočkūno perdavimų serija baigėsi pirmuoju rungtynių įvarčiu – užtikrintas E. Stočkūno smūgis į buvusios komandos vartus išvedė svečius į priekį.

Antrasis įvartis krito 35-ąją minutę – individualiomis pastangomis Dovydas Norvilas pelnė antrą savo sezono įvartį ir išlygino rezultatą.

Antrojo kėlinio pradžioje gargždiškiai išsiveržė į priekį – Sigitas Urbys puikiai išsaugojo kamuolį žaidime ir perdavė jį Karoliui Žebrauskui, pastarasis smūgiavo link vartų ir po Gusto Zabitos lietimo kamuolys atsidūrė vartų tinkle.

62-ąją minutę Stanislavas Sorokinas prie maždaug 16 metrų linijos stojo atlikti baudos smūgio, kuris sudrebino vartų konstrukciją.

Per pridėtinį laiką Artiomas Radčenka atliko smūgį į vartų plotą, o ten įspūdingai savo komandą gelbėjo M. Bertašius.

Po 12 turo rungtynių „Banga“ savo kraitį papildė trimis taškais ir su 10 taškų sąskaitoje pakilo į aštuntą turnyro lentelės poziciją, tuo tarpu „Dainava“ su 14 taškų rikiuojasi šeštoje vietoje.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,