Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šimtai raitelių demonstruos meistriškumą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Konkūrų varžybos žiūrovams kelia daug gerų emocijų. Organizatorių nuotr. Konkūrų varžybos žiūrovams kelia daug gerų emocijų. Organizatorių nuotr.

Jau šį šeštadienį tarp Klaipėdos ir Palangos įsikūrusiame jojimo sporto centre „Horsemarket“ (Kunkių kaimas, Kunkių g. 40) nuo 9 val. prasidės ir iki sekmadienio vakaro vyks nacionalinės konkūrų varžybos „Sezono atidarymo taurė“.

 

Čia visą savaitgalį žiūrovai nemokamai galės grožėtis aukščiausio lygio raitelių pasirodymais.

Pasak vieno iš varžybų organizatorių, Šarūno Dužino, tai – pirmosios žirgų varžybos „Horsemarket“ bazėje šį sezoną ir tai – tik pradžia, nes renginių šią vasarą tikrai bus.

„Planuojame apie 500 startų, tad veiksmo tikrai netrūks. Dalyvaus Lietuvos ir Latvijos raiteliai“, – sakė Š. Dužinas.

Liepos 6–9 dienomis prasidės Lietuvos dailiojo jojimo čempionatas ir tarptautinės dailiojo jojimo varžybos.

Rugpjūčio 9–13 dienomis vyks tarptautinės žirgų konkūrų varžybos.

Rugpjūčio 16–20 dienomis – atviras Lietuvos konkūrų čempionatas.

Tai – laukiamiausios konkūrų varžybos Lietuvoje, kuriose netrūksta emocijų, neišdildomų įspūdžių, gražiausių šuolių, geriausių Lietuvos bei užsienio konkūrų meistrų.

„Kalbant apie šio savaitgalio varžybas, pagrindinė varžybų rungtis vyks sekmadienį maždaug nuo 17 val., o daugiausia emocijų sukelianti rungtis šeštadienį – „Jump & drive su ŠKODA“, – „Vakarų ekspresui“ pasakojo Š. Dužinas, kuris taip pat nuolat dalyvauja konkūrų varžybose.

Konkūrų varžybų „Sezono atidarymo taurė“ organizatorius Šarūnas Dužinas pats dalyvauja varžybose ir yra iškovojęs trofėjų. Organizatorių nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,