Logo
 Spausdinti šį puslapį

Iš tinklinio čempionato ir turnyrų – su medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Į Gargždus I vietos taurę parvežė Jolanta Žukauskienė poroje žaidusi su Vilma Gečiene, III vieta atiteko Kleopui Krakiui, Alvydui Šarkai ir Vytautui Mažeikiui. Sporto centro nuotr. Į Gargždus I vietos taurę parvežė Jolanta Žukauskienė poroje žaidusi su Vilma Gečiene, III vieta atiteko Kleopui Krakiui, Alvydui Šarkai ir Vytautui Mažeikiui. Sporto centro nuotr.

Šiemet XIV-asis Lietuvos senjorų paplūdimio tinklinio čempionatas vyko Alytuje rugpjūčio 23 d. naujai įrengtame tinklinio aikštyne prie Dailidžių ežero. Čia net keturiose aikštelėse varžėsi iš įvairių Lietuvos kampelių suvažiavę sportininkai, kurie buvo suskirstyti į keturias amžiaus grupes.

 

I-oji grupė – moterys 35 m. ir vyresnės, vyrai – 40 m. ir vyresni, komandos sudėtis – 2 žaidėjai.

II – oji grupė – vyrai 50 m. ir vyresni, komandos sudėtis – 3 žaidėjai.

III-oji grupė – vyrai 60 m. ir vyresni, komandos sudėtis – 3 žaidėjai.

Klaipėdos rajonui atstovavo keturios komandos – trys pirmoje grupėje ir viena antroje grupėje. Į Gargždus I vietos taurę parvežė Jolanta Žukauskienė poroje žaidusi su Vilma Gečiene. Joms teko daug prakaito išlieti žaidžiant su Kauno komanda, Lazdijai pasipriešino silpniau. Mūsų moterims pogrupyje nepavyko įveikti jonaviečių - nusileido joms rezultatu 1:2, tačiau tolimesnėje kovoje dėl pirmos vietos pavyko atsirevanšuoti ir laimėti mačą 2:0. Jolanta ir Vilma čempionių poziciją išlaikė antrus metus.

Labai įtemtos kovos buvo tarp II grupės tinklininkų. Šioje grupėje dalyvavo gargždiškiai Kleopas Krakys, Alvydas Šarka ir Vytautas Mažeikis. Jie įdėjo nemažai pastangų, rungtyniaudami su Joniškio komanda, kurios įveikti nepavyko – jie ir liko pirmi, o antrąją vietą užėmė kauniečiai. Gargždų vyrai užėmė trečią garbingą vietą, užnugary palikę Alytaus, Vilniaus, Klaipėdos komandas.

Savo grupėje dalyvavo ir Remigijus Žukauskas su Edvardu Vilimu bei Rasa Šideikienė su Jolita Narkevič, tačiau komandoms pasisekė mažiau.

 

Džiugu paminėti, kad mūsų rajono merginos Sandra Gaudutytė ir Agnė Janutaitė tą patį šeštadienį žaidė Vilniuje, Lietuvos tinklinio mėgėjų turnyre, kur iš dvidešimties komandų užėmė trečią vietą.

 

Sekmadienį tinklinio kamuolys dunksėjo ir Tauragėje. Čia vyko šeimų tinklinio turnyras, kur dalyvavo sutuoktiniai Jolanta ir Remigijus Žukauskai bei sesės Vilma Gečienė ir Romana Kvederienė. Tad bronzos ir sidabro medaliai atiteko jiems, auksas – sutuoktinių porai iš Kaliningrado. Po varžybų dalyviai buvo vaišinami bulvių plokštainiu ir gira. Geros nuotaikos ir emocijų nestigo.

 

Sporto centro nuotraukose - čempionato Alytuje dalyviai:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,